ASICS GEL-Kayano 31

ASICS GEL-Kayano 31

From unsure to unstoppable

ASICS logo

ASICS logo

ASICS hardloopschoenen en -kleding

Sinds 1949 gelooft ASICS in de kracht van sport om je mindset te verbeteren. De merknaam is dan ook niet voor niks de afkorting van Anima Sana In Corpore Sano wat letterlijk betekent "Sound Mind, Sound Body" en voila daar heb je de slogan. Een rondje lopen is veel meer dan een work-out of een wedstrijd, je wordt er niet alleen fitter van je voelt je er ook beter door. ASICS heeft een breed assortiment aan schoenen die jou helpen bij het behalen van al je hardloopdoelen.

Veel schoenen in het ASICS assortiment hebben geslachtsspecifieke kenmerken, zodat jij altijd de ultieme running experience ervaart.

ASICS Shoefinder

Vind de perfecte schoen in 3 stappen

In slechts drie stappen vinden we de schoen die gemaakt is voor jou en je loopstijl. Of je nu verder wil lopen, je persoonlijke record wil verbreken of op trail-avontuur gaat. ASICS heeft de perfecte schoen voor jou.

ASICS ShoefinderVind de perfecte schoen in 3 stappen

In slechts drie stappen vinden we de schoen die gemaakt is voor jou en je loopstijl. Of je verder wilt lopen, je persoonlijke record wil verbreken of op trail avontuur wilt gaan. ASICS heeft de perfecte schoen voor jou.


Move your mind met ASICS

Beweging kan je helpen om je goed te voelen. Want als je lichaam in beweging komt, volgt je geest vanzelf. En dit fijne gevoel kan iedereen ervaren met onze premium comfortschoenen.

Move your mind met ASICSBeweging kan je helpen om je goed te voelen. Want als je lichaam in beweging komt, volgt je geest vanzelf. En dit fijne gevoel kan iedereen ervaren.  

Ontdek wat beweging voor jou kan doen.  ASICS History & Sound Mind, Sound Body Philosophy


ASICS zet in op innovatie om ervoor te zorgen dat beweging beter voelt, in lichaam en in het hoofd. De basisfilosofie - Sound Mind in a Sound Body - wordt weerspiegeld in alles wat ze doen.

ASICS History & Sound Mind, Sound Body Philosophy


ASICS athlete quote

ASICS athlete quote

heren schoenen

Herenschoenen

Damesschoenen

Damesschoenen

ASICS kleding

Kleding

Running Coach Academy

Ontdek de Running Coach Academy, een gezamenlijk initiatief van de Atletiekunie, ASICS en RunningDirect, waar passie voor hardlopen en coachen samenkomen. Wij zijn er om enthousiaste hardlopers te inspireren en te laten zien wat het betekent om een running coach te zijn. Samen begeleiden we 9 enthousiaste running coaches, die we niet alleen voorzien van de nieuwste ASICS hardloopoutfits, uitdagende trainingen en inspirerende bijeenkomsten, maar die we ook voeden met de nieuwste inzichten, tools en technieken. We bieden ze een thuisbasis waar deze coaches elkaar aanmoedigen en ondersteunen, en waar ze het beste in elkaar naar boven halen.

Shop the look

/
Meer van ASICS