Rugtassen en Drinkvesten

16

Hardlooprugzakken

Loop je langere afstanden, zoals een marathon of triatlon, dan zijn hardlooprugzakken onmisbaar. Zoek je naar een lichte hardlooprugzak die je kunt gebruiken tijdens het hardlopen? Dan ben je bij RunningDirect aan het juiste adres. Je kiest bij ons uit verschillende hardlooprugzakken van ASICS, Nathan en Ultimate Direction, waar je moeiteloos je belangrijkste spullen in opbergt. Van een kleine rugzak met een inhoud van 2 liter water tot aan een inhoud van 7 liter en hoger, je bestelt het op deze pagina.

Hardlooprugzakken met reflecterende elementen

Loop je duurlopen, dan is de kans groot dat je op het eind van je run in de schemering of het donker eindigt. De hardlooprugzakken met speciale reflecterende elementen vergroten je zichtbaarheid en bieden voldoende plek voor je bidon, gels en energierepen. De schouderbanden zijn verstelbaar en zijn bij veel modellen voorzien van zacht foam voor hoger draagcomfort.

Hydratatievesten met verstelbare borstband

Tijdens trail runs en triatlons kom je regelmatig lopers met een hydratatievest tegen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Een hydratatievest is licht van gewicht en biedt je door het minimalistische design veel bewegingsvrijheid. De verstelbare borstband zorgt voor een perfecte pasvorm en je drinkt gemakkelijk door een of meerdere buisjes. Daarnaast heeft een hydratatievest verschillende opbergvakken voor gels.

Maak iedere run comfortabeler met (hoge) hardloopsokken en hardloop accessoires

Of je nu sneller wilt lopen, langer wilt lopen of je looppatroon wilt verbeteren, in alle gevallen doet het je goed om onze (hoge) hardloopsokken en hardloop accessoires te bekijken. Verhoog de bloedtoevoer en voer melkzuur op een natuurlijke manier af met compressiekousen, vul je hardlooprugzak met sportvoeding en start voorbereid aan iedere wedstrijd met BibBits hardloopmagneten.