atletiekunie

  • 0

ASICS hardloopschoenen

ASICS hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling en een overpronatie afwikkeling

ASICS hardloopschoenen zijn gemaakt aan de hand van de laatste en modernste technologieën. Door de vrijwel perfecte pasvorm zitten de schoenen altijd goed en kun je direct starten met iedere run. De demping wordt verzorgt door de unieke hardloopzool en mede door de schokdemping zorgt dit voor ultiem comfort. Je hebt de keuze uit verschillende schoenen voor een neutrale, en overpronatie afwikkeling.

Kies uit verschillende ASICS hardloopschoenen voor heren en dames

Voor heren en dames hebben we verschillende ASICS hardloopschoenen. Alle schoenen zijn voorzien van de nieuwste technologieën en hebben een pasvorm die perfect geoptimaliseerd is. Doordat er bij de samenstelling van de schoenen gelet is op de manier van proneren zorgen de ASICS hardloopschoenen ervoor dat blessures voorkomen worden en het loopcomfort versterkt is. Hiermee is ASICS voorloper op het gebied van hardloopschoenen.

Heb ik neutrale of overpronatie hardloopschoenen nodig?

Als je net komt kijken in de hardloopwereld, is het natuurlijk meer dan logisch dat je je afvraagt of je neutrale of overpronatie hardloopschoenen nodig hebt.

Neutrale ASICS hardloopschoenen: Je hebt deze loopstijl als je tijdens iedere stap landt op het midden of op de buitenkant van je hiel. Je voet wikkelt zich richting het midden van je voorvoet af en je zet je af met het midden van je voorvoet.

Antipronatie ASICS hardloopschoenen: Kantelt je voet zich naar binnen en kom je op de binnenzijde van je hiel neer? Je voeten krijgen hierdoor te maken met een verhoogde belasting en extra ondersteuning is dan natuurlijk gewenst. Overpronatie ASICS hardloopschoenen bieden hier een fijne uitkomst voor.

Voor welke hardloopschoenen ga jij?

Heb je behoefte aan een stevige en stabiele steun zoals de ASICS GEL-Kayano, zoek je naar een snelle wedstrijdschoen zoals de ASICS GEL-DS Trainer of heb je een neutrale afwikkeling, waar de ASICS GEL-Nimbus geschikt voor is? Voor zowel dames als heren zijn er verschillende kleuren, designs en stijlen.

Combineer de ASICS hardloopschoenen met bijpassende hardloopsokken en hardloopkleding

Loop je regelmatig de 5K, 8K, 10K of verder? In dat geval heb je stevige en goede hardloopschoenen nodig, zoals ASICS hardloopschoenen. Maar wil je het jezelf nóg comfortabeler maken tijdens je run? Dan mogen hardloopkleding en hardloopsokken natuurlijk niet ontbreken. Door de naadloze hardloopsokken voorkom je schuren en irritaties en de hardloopkleding/_brand-ASICS laat je huid ademen en regelt effectief het vochttransport.