Handschoenen

Hardloophandschoenen van ASICS, Nike en Ronhill kopen

Naar een goed paar hardloophandschoenen hoef je niet verder meer te zoeken. Op deze pagina kies je uit een erg divers aanbod van onder meer ASICS, Nike en Ronhill . De hardloophandschoenen voeren lichaamszweet goed af, houden je handen warm en zitten ook nog eens erg prettig.

De reflecterende details van hardloophandschoenen laten je beter opvallen

Tijdens runs in de winter weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je zichtbaarheid te vergroten. Een van de belangrijkste regels is immers dat jij je vooral aan moet passen aan het verkeer om je heen. Door hardloophandschoenen met reflecterende details te dragen, val je beter op tijdens het lopen.

Hardloophandschoenen met extra grip op de vingertoppen

De meeste hardloophandschoenen op deze pagina zijn voorzien van extra grip op de vingertoppen. Hierdoor zijn verschillende apparaten, zoals je smartphone en hardloophorloge, beter te bedienen tijdens het lopen. Dit zorgt ervoor dat je loopt met minimale afleiding en erg prettig aan iedere training of wedstrijd start.

Maak je bestelling compleet met bijpassende hardloopmutsen en hardloopoorwarmers

Wist je dat je bij ons ook aan het juiste adres bent voor bijpassende hardloopmutsen en hardloopoorwarmers? Hierdoor voorkom je dat warmte afgevoerd wordt van zowel je hoofd, polsen als handen en bespaar je ook nog eens aanzienlijk op energie. Het resultaat? Je merkt direct dat je vele malen comfortabeler loopt en lekker warm blijft tijdens je run.