Broeken en tights

258
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Hardloopbroeken

Je kiest bij RunningDirect uit een ruim assortiment strakke en losse hardloopbroeken. Ga bijvoorbeeld voor een van de hardlooptights van merken als adidas, ASICS, Nike, New Balance of ODLO.

Een goede hardloopbroek kopen

Een goede hardloopbroek is niet alleen lekker om in te hardlopen, maar kan ook perfect dienen om je spieren voor of na de training of wedstrijd warm te houden of op te warmen. Zorg voor optimale warmte en combineer een van onze broeken met hardloopjacks en harldooplongsleeves.

Hardloopbroeken met een lange pijp

Een van de meeste geliefde pasvormen is een hardlooptight met een lange pijp. De tights sluiten door het elastische materiaal strak aan, bedekken je enkels voor voldoende warmte en zijn in de meeste gevallen voorzien van handige ritsen aan de onderkant. Neem je graag je sleutels of telefoon mee tijdens je run, kies dan voor een hardlooptight met een handig vakje met ritssluiting aan de achterkant.

Hardloopbroeken met een ¾ pijp

Hardloopbroeken met een ¾ pijp, ook wel een hardloop capri genoemd, lenen zich goed voor een run in de lente of herfst. Zijn de weersvoorspellingen erg aangenaam en weet je dat je het na de 5K of verder warm gaat krijgen met een lange broek, dan leent de hardlooptight met een ¾ pijp zich erg goed voor je run.

Loop aangenaam tijdens de warmste dagen van het jaar met een korte tight

Een korte tight valt op je bovenbeen of net boven je knie en is hierdoor geschikt voor de warmste dagen van het jaar en voor het lopen van wedstrijden. Wie dacht dat deze korte broeken alleen voor dames geschikt zijn, heeft het mis. Je kiest bij ons ook uit verschillende korte tights voor heren.

Ga voor een hardloopbroek voor heren, dames of kids

Je kiest op deze pagina uit verschillende hardloopbroeken voor heren, hardloopbroeken voor dames en hardloopbroeken voor kids. Bij ieder model weet je zeker dat je loopt met minimale afleiding en de reflecterende details laten je beter opvallen in de scherming of in het donker.

Gemaakt van de beste materialen

Hardloopbroeken moeten strak om je benen zitten en zweet op een natuurlijke manier afvoeren. De strakke hardloopbroeken zijn over het algemeen gemaakt van ademende polyestervezels dat de spieren warm en flexibel houdt. Door de lichte compressie voorkom je spierscheuringen en worden afvalstoffen die in de benen zitten sneller en natuurlijker afgevoerd.