Bedrukken en wasvoorschriften

Bedrukken

Naast de aanschaf van diverse sportartikelen kun je bij RunningDirect.nl ook terecht voor het bedrukken van al je gekochte (team)kleding. RunningDirect.nl beschikt over een eigen drukkerij. Hierdoor kan RunningDirect.nl de meest scherpe prijzen aanbieden zonder dat de service en kwaliteit afneemt. In overleg met onze medewerkers kunnen alle mogelijkheden bekeken worden en kunnen wij, indien nodig, ook het ontwerpen en opmaken van logo's verzorgen. Wil je een t-shirt, broek of trainingspak laten bedrukken? dan ben je bij ons op de juiste plek!

Bedrukken Naam en Nummer

Een aantal zaken waar je rekening mee moet houden op het moment dat je kiest voor de optie bedrukking:

 • Omdat het product bedrukt moet worden zal de levertijd langer zijn dan de verwachte levertijd. Het beste kun je rekening houden met een langere levertijd van ongeveer 3 werkdagen.
 • De bedrukkingen zullen standaard in het wit of het zwart zijn. Dit is afhankelijk van het te bedrukken product.
 • Omdat het product een personalisatie bevat is het helaas niet meer mogelijk het product naar ons te retourneren.
 • De afmetingen en de locatie van bedrukkingen zijn terug te vinden in het onderstaande schema.
 • Namen worden bij ons altijd bedrukt in HOOFDLETTERS

Type artikel

T-shirt / polo / sweater

Naam: De naam komt op de rug maximaal 4,5 cm hoog en maximaal 24 cm breed. Bij een lange naam zullen de letters in verhouding kleiner worden.

Nummer: Het nummer komt op de rug. Een nummer mag maximaal uit 2 nummers bestaan en zal 19 cm hoog zijn.

Short

Naam: De naam komt op de broekspijp maximaal 2 cm hoog en maximaal 10 cm breed. Bij een lange naam zullen de letters in verhouding kleiner worden.

Nummer: Het nummer komt op de broekspijp. Een nummer mag maximaal uit 2 cijfers bestaan en zal 7 cm hoog zijn.

Sweater met capuchon

Naam: De naam komt op de rug maximaal 4,5 cm hoog en maximaal 24 cm breed. Bij een lange naam zullen de letters in verhouding kleiner worden. In verband met de capuchon komt de naam lager dan normaal. Dit om te voorkomen dat de capuchon over de naam valt.

Nummer: Het nummer komt op de rug. Een nummer mag maximaal uit 2 nummers bestaan en zal 19 cm hoog zijn. Indien er voor een bedrukking van een naam en nummer gekozen is zal het rugnummer wel lager komen dan normaal. Dit om te voorkomen dat de capuchon over de naam valt.

Trainingspakken / Jacks

Naam: De naam komt op de rug maximaal 4,5 cm hoog en maximaal 24 cm breed. Bij een lange naam zullen de letters in verhouding kleiner worden.

Nummer: Er zal een klein nummer van 7 cm hoog gedrukt worden op de borst van het jack en op de voorkant van de broek ter hoogte van de broekzak. Een nummer kan maximaal uit 2 cijfers bestaan.

Tas

Naam: De naam zal bedrukt worden op de zijkant van de tas. Afhankelijk van het model zal de afmeting door ons bepaald worden. De naam zal maximaal 4,5 cm hoog en maximaal 24 cm breed worden. Bij een lange naam zullen de letters in verhouding kleiner worden.

Nummer: Er zal een klein nummer van 7 cm hoog gedrukt worden op de kopsekant van de tas. Een nummer kan maximaal uit 2 cijfers bestaan.

Bedrukken Teamwear

RunningDirect.nl is niet alleen jouw online sport supplier, we denken ook graag mee als je op zoekt bent naar teamwear en het bedrukken hiervan. RunningDirect.nl beschikt over een eigen drukkerij. Hierdoor kan RunningDirect.nl de meest scherpe prijzen aanbieden zonder dat de service en kwaliteit afneemt. In overleg met onze medewerkers kunnen alle mogelijkheden bekeken worden en kunnen wij, indien nodig, ook het ontwerpen en opmaken van logo's verzorgen.

Omdat de prijs afhankelijk is van diverse factoren kunnen wij alleen een prijs geven op basis van een offerte. Indien je interesse of vragen hebt met betrekking tot het bedrukken en borduren verzoeken wij je met ons contact op te nemen. Je kunt ook direct een offerte aanvragen.

Wasvoorschriften

 • 1. Draai voor het wassen de kleding binnenstebuiten en sluit eventuele ritsen
 • 2. Gebruik een fijn wasmiddel zonder bleekmiddel, bij voorkeur een vloeibaar wasmiddel
 • 3. Gebruik voldoende water
 • 4. De temperatuur van het waswater mag, ook in de wasmachine niet hoger zijn dan 40 graden
 • 5. Bedrukte textiel niet chemisch reinigen, borstelen, uitwringen of op krabben in natte toestand
 • 6. Textiel niet in de droogtrommel stoppen. Indien droging niet anders mogelijk is, droger instellen op ‘’tere vezels’’ (zeer lage temperatuur)
 • 7. Bedrukkingen nooit strijken
 • 8. Nylon (polyamide) textiel mag nooit in de wasmachine en/of droger. Beste is deze te reinigen met een vochtige spons op de vuile plek.
 • Als je deze wasvoorschriften volgt, bevorder je de levensduur van de textiel en bedrukking.