Saucony hardloopschoenen voor heren en dames

Zoek je voor jezelf een nieuw paar hardloopschoenen, ontdek dan de brede collectie Saucony hardloopschoenen bij RunningDirect! Je bent met een paar van dit merk verzekerd van kwalitatief zeer goede schoenen in kleurrijke en opvallende designs. Saucony hardloopschoenen zijn slijtvast, kunnen tegen een stootje en zorgen voor een natuurlijke loopcyclus.

Saucony hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

Heb je als loper een neutrale afwikkeling, wat betekent dat je hardloopschoenen in een S-vorm slijten (van de buitenkant van de hiel, naar het midden en eindigend bij de grote teen)? Dan heb je een neutrale afwikkeling en behoefte aan Saucony hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling. Ga bijvoorbeeld voor de iconische Triumph, de Endorphin Speed met veel demping of voor een lichtgewicht wedstrijdschoen, zoals de Endorphin Pro.

Saucony hardloopschoenen met een overpronatie afwikkeling

Als je tijdens je run overproneert, kantelen je enkels op momenten waar dit niet moet. Met als gevolg dat er meer gewicht wordt gedragen door de binnenkant in plaats van de bal van de voet. Om deze loopstijl te corrigeren en je gewrichten minder zwaar te belasten, heb je veel baat bij een antipronatieschoen. Kies in dat geval voor de stabiele Guide of Tempus.

Ga de meest uitdagende trails aan met Saucony trail schoenen

Naast dat Saucony verschillende hardloopschoenen voor verharde paden op de markt brengt, biedt het merk ook een speciale lijn met trail schoenen. De Guide, Peregrine, Xodus en Switchback herken je aan de opvallende zool die je veel grip biedt. Of je nu bergopwaarts of -afwaarts loopt, de trail schoenen verzekeren je van een stabiele run. Bekijk ook eens onze collectie hardloopkleding en vergroot, samen met bijpassende hardloopsokken, je loopcomfort.