Telefoonhouders

2

Sportarmbanden

Zoek je sportarmbanden voor tijdens het hardlopen, dan ben je bij RunningDirect aan het juiste adres. Je kiest bij ons uit een ruim assortiment van merken zoals adidas, Tunturi en Nike. Onze sportarmbanden voor het hardlopen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende banden voor je telefoon. De modellen zijn flexibel en eenvoudig te bevestigen, zodat je nog steeds maximale bewegingsvrijheid ervaart tijdens het hardlopen.

Maak jouw hardloopuitrusting compleet met een bijpassende heuptas

Nadat je de keuze hebt gemaakt voor een van onze sportarmbanden, is het verstandig om ook eens na te denken over jouw complete hardloopuitrusting. Voor jouw telefoon heb je een oplossing gevonden, maar waar laat je jouw bidon en sleutels? Door te kiezen voor een bijpassende heuptas weet je zeker dat je optimaal aan iedere run start.

Gemakkelijk retourneren

Door de Gemakkelijke retourservice weet je zeker dat je uiteindelijk het juiste product in huis krijgt. Mocht de armband niet naar wens zijn, dan kan het gewoon kosteloos teruggestuurd worden. Voor advies over een bepaalde sportarmband, neem je contact met onze klantenservice op.