Hardloopsokken van Herzog

35
Maat

Hardloopsokken van Herzog voorkomen irritaties aan de peesplaat onder de voet

Hardloopsokken van Herzog zijn vandaag de dag onwijs geliefd onder hardlopers. En dat is natuurlijk met een reden. Hardloopsokken van Herzog voorkomen irritaties aan de peesplaat onder de voet en hebben een ergonomische linker- en rechtervoet. De antibacteriële garens voorkomen zweetgeurtjes en de demping rond de bal van de voet en onder het hielbot beschermen het vetlaagje.

Hardloopkousen van Herzorg met een innovatief maatsysteem

Met de kousen van Herzog blijf je blessures voor, bevorder je het herstel en verbeter je je prestaties. Elke sporter heeft andere kuitcontouren. Iedere sporter is uniek. Herzog Medical werkt daarom met een innovatief maatsysteem waarbij het been op verschillende punten op wordt gemeten. De maatvoering bepaal je op basis van de omvang onder de knieschijf, de grootste kuitomvang, de omvang van de enkel en de hiel/wreeflijn.

De hardloopsokken van Herzog zijn bewezen effectief

84% van de gebruikers ervaart minder blessures. Blessures als zware benen, kuitklachten, shinsplints en achillespees problemen kunnen effectief worden tegengegaan met de hardloopsokken van Herzog. De sokken verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Ook zorgen de kousen voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Hierdoor herstel je sneller en heb je minder last van kramp en stijve kuiten.

Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren

Het beste van allemaal? De hardloopsokken van Herzog zijn ook nog eens verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Ieder paar uit de collectie vergroot het loopcomfort en zit ook nog eens als gegoten. Je hebt op deze pagina de keuze uit zowel tubes, hardloopkousen als enkelsokken.