atletiekunie

  • 0

inov-8 hardloopschoenen

Inov-8 Hardloopschoenen

Zo simpel mogelijk, maar wel voldoende ondersteuning, dat is waar de hardloopschoenen van inov-8 voor staan. De schoenen zijn voorzien van verschillende technologieën en de inov-8 schoenen ondersteunen daar waar nodig en zorgen voor veel bescherming en de juiste afwikkeling. De trail running hardloopschoenen van inov-8 zijn licht van gewicht en hebben een laag profiel. Zo creëer je het ultieme gevoel met de ondergrond.

inov-8 hardloopschoenen voor heren en dames

De inov-8 trail running hardloopschoenen heren  en dames zijn voorzien van een duurzame en slijtvaste buitenzool. Uiteraard beschermen de inov-8 hardloopschoenen voor heren en dames je voor steentjes of andere scherpe voorwerpen tijdens iedere trail run. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende modellen en kleuren voor de neutrale en overpronerende loper.

Dunne inkepingen in de buitenzool voor meer grip

Dankzij de dunne inkepingen in de buitenzool heb je meer grip en behoudt je dit ook bij welk weertype dan ook. Het design van de inov-8 schoenen is simpel, maar erg praktisch. De trail running schoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. De dunne, maar zeer sterke buitenzool geeft extra grip en zorgt voor meer controle tijdens iedere wedstrijd. inov-8 schoenen dames zijn niet alleen geschikt voor ervaren, maar ook voor beginnende trail runners.

Trail running schoenen voor een onverharde ondergrond

Hardlopen op een onverharde ondergrond is een hardloopsport op zich. Uiteraard is het hiervoor belangrijk dat je de juiste inov-8 trail running schoenen heb. Je rent zonder moeite over kleine bospaadjes, over het strand of door de duinen. Duurzaam, lichtgewicht en vochtregulerend, dat is wat je van de inov-8 hardloopschoenen kunt verwachten. Bekijk ook eens het overige aanbod en combineer een van de hardloopschoenen met bijpassende hardloopkleding.