De beste ASICS hardloopschoenen voor dames bestel je bij RunningDirect

Naar de beste ASICS hardloopschoenen voor dames hoef je niet verder meer te zoeken. Je hebt bij ons de keuze uit tientallen modellen met zowel een neutrale afwikkeling als een overpronatie afwikkeling. Het beste van allemaal? De dames ASICS hardloopschoenen zijn ook nog eens verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat er voor jouw hardloopoutfit altijd wel een passend paar te vinden is.

ASICS hardloopschoenen voor dames met een neutrale afwikkeling

Heb je een neutrale loopstijl en hierdoor behoefte aan ASICS hardloopschoenen voor dames met een neutrale afwikkeling? Dan merk je dat je landt op het midden of op de buitenkant van je hiel tijdens iedere stap. Vervolgens wikkelen je voeten zich af richting het midden van je voorvoet af en je zet je af met het midden van je voorvoet. Een aantal populaire modellen van ASICS met een neutrale afwikkeling zijn de ASICS GEL-Cumulus, ASICS GEL-DS Trainer, ASICS GEL-Nimbus, ASICS GEL-Pulse en de ASICS Glideride.

ASICS hardloopschoenen voor dames met een overpronatie afwikkeling

Als je behoefte hebt aan ASICS hardloopschoenen voor dames met een overpronatie afwikkeling, dan kantelen je voeten zich naar binnen en je komt op de binnenzijde van je hiel neer. Hierdoor krijg je te maken met een verhoogde belasting en is een hardloopschoen met veel ondersteuning gewenst. Gelukkig shop je bij RunningDirect ASICS hardloopschoenen met een overpronatie afwikkeling in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een paar ASICS GT-2000 of de inmiddels iconische ASICS GEL-Kayano.

Geschikt voor verschillende ondergronden

Het is natuurlijk ook belangrijk om na te gaan op wat voor ondergrond je de hardloopschoenen het vaakst gaat dragen. Of je nu loopt op de weg, op onverharde paden zoals het bos of door de Limburgse heuvels of juist vaak op de baan bent te vinden. Voor ieder soort ondergrond kies je bij RunningDirect uit een passend paar ASICS hardloopschoenen voor dames.

Maak je bestelling compleet met stijlvolle ASICS dames hardloopkleding

Heb je het perfecte paar ASICS hardloopschoenen voor dames gevonden? Maak je bestelling compleet met stijlvolle ASICS dames hardloopkleding. Voor ieder seizoen van het jaar kies je bij ons uit een mooie collectie die van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan hardlooplongsleeves met halve rits voor extra ventilatie, hardlooptights met handige vakjes voor je fiets- en huissleutels of hardloopjacks die je beschermen tegen wind en regen.