ASICS Hardloopkleding voor dames en heren

176
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Koop je ASICS hardloopkleding bij RunningDirect

Op RunningDirect vind je een compleet aanbod van ASICS hardloopkleding. ASICS is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van hardloopkleding. Je kiest op deze pagina uit een collectie stijlvolle hardloopshirts, hardloopshorts, hardlooplongsleeves, hardloopjacks, hardloopbroeken en tights in verschillende kleuren en maten.

ASICS hardloopkleding is erg licht van gewicht

De ASICS hardloopkleding heeft een geoptimaliseerde pasvorm zodat je vrij en ongehinderd kunt hardlopen. Ieder item uit de collectie is gemaakt van lichtgewicht, zelf ademend en vochtregulerend materiaal voor optimale prestaties. Daarnaast lanceert ASICS regelmatig speciale collecties, waaronder de inmiddels erg geliefde Lite-Show collectie in het najaar.

Stel je complete outfit samen

Stel je complete outfit samen en bereid jezelf voor op elk seizoen van het jaar. Naast de hardloopshirts en hardloopshorts biedt ASICS voor de frissere periodes ook waterafstotende en winddichte lichtgewicht hardloopjacks. Je outfit compleet maken? Bekijk dan ook ons aanbod aan hardloopaccessoires van ASICS.

ASICS hardloopkleding voor heren en dames

RunningDirect heeft een uitgebreid assortiment ASICS hardloopkleding voor heren en ASICS hardloopkleding voor dames. De comfortabele hardloopkleding komt in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Zie je jouw gewenste maat of kleur niet terug op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice.

ASICS hardloopsokken zijn volledig naadloos

Voor de dames hebben wij naast ASICS hardloopshirts, shorts, longsleeves, jacks en broeken, ook ASICS hardloopsokken in het assortiment. De hardloopsokken zijn naadloos, regelen je vochttransport en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.