Heuptassen

35

Heuptassen

Met een van onze hardloop heuptassen neem je tijdens je run persoonlijke bezittingen gemakkelijk en comfortabel met je mee. De heuptassen zijn gemaakt van een elastische stof en hebben hierdoor een perfect aansluitende pasvorm. Alleen op deze manier blijft jouw hardloop heuptas comfortabel en goed zitten tijdens je hardlooptraining of -wedstrijd. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende modellen van onder meer ASICS, Compressport, FlipBelt en Gato.

Kleine spullen neem je mee in een van de hardloop heuptassen

Als je gaat hardlopen is het altijd fijn om persoonlijke bezittingen met je mee te nemen. Denk hierbij aan je huissleutels, telefoon en pinpasjes. Om het nog maar niet te hebben over gels als je langere afstanden loopt. De hardloop heuptassen hebben verschillende compartimenten, zodat je je bezittingen apart van elkaar op kan bergen en hierdoor je bezittingen altijd veilig en binnen handbereik hebt.

Waterdichte hardloop heuptassen en reflecterende hardloop heuptassen

Naast dat de hardloop heuptassen van ASICS, Compressport, FlipBelt en Gato vekrijgbaar zijn in de standaard designs, kies je bij ons ook uit verschillende waterdichte en reflecterende designs. Ideaal als je loopt in de regen of als je je zichtbaarheid wilt vergroten in de schemering. Loop je graag met een hardloop heuptassen tijdens wedstrijden, kies dan voor speciale modellen waarmee je je racenummer kunt bevestigen.

Al je hardloop accessoires onder een dak

Er is niets zo vervelender dan zweet in je ogen. Met de zweetbanden en haarbanden van onder andere Nike, Salming en Under Armour weet je zeker dat het zweet goed geabsorbeerd wordt en je haar keurig in model blijft. Combineer een van onze zweetbanden met en fijne drinkbidon en til je loopcomfort naar een hoger niveau.