ASICS hardloopschoenen voor heren kopen

Bij RunningDirect kies je uit de verschillende bekende ASICS hardloopschoenen voor heren. Denk hierbij aan de ASICS GEL-Cumulus, de ASICS GEL-Kayano en de ASICS GT-2000. Dit betekent dat er voor zowel de neutrale lopers als overproneerders meer dan genoeg keuze is.

Neutrale ASICS hardloopschoenen voor heren

Of je nu regelmatig op onverharde paden loopt, op de weg, op de baan of specifiek zoekt naar hardloopschoenen voor wedstrijden, met neutrale ASICS hardloopschoenen voor heren zit je altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor de ASICS GEL-Cumulus, de ASICS GEL-Pulse, de ASICS Novablast en de ASICS Magic Speed.

Heb je te maken met overpronatie? Kies voor stabiele hardloopschoenen voor heren

Als je te maken hebt met overpronatie en merkt dat je tijdens iedere landing met je voeten naar binnen kantelt, heb je veel baat bij hardloopschoenen voor heren. Denk hierbij aan de inmiddels iconische ASICS GEL-Kayano, maar je kiest bijvoorbeeld ook voor de scherp geprijsde ASICS GT-2000.

Het lopen van wedstrijden op ASICS hardloopschoenen voor heren met carbon

Wist je dat ASICS vandaag de dag ook een collectie hardloopschoenen voor heren met carbon uit heeft gebracht? De ASICS Magic Speed is een neutrale hardloopschoen, ontworpen voor wedstrijden of regelmatige trainingsruns. Je profiteert van lichtgewicht demping en een responsieve rebound dankzij de FF BLAST ™ -technologie. Het model voelt erg licht aan en is bij RunningDirect in een breed scala aan kleuren te verkrijgen.