Hardloopschoenen

De grootste collectie runningschoenen ontdek je bij RunningDirect

Ben je op zoek naar hardloopschoenen van merken zoals Nike, ASICS of Brooks? Je bent bij ons aan het juiste adres voor deze merken en meer. Of je nu een beginnende hardloper bent en naar een hardloopschoenen aanbieding zoekt, of dat je een off road runner bent die trail hardloopschoenen nodig heeft. Voor korte én lange afstanden bieden wij een gepast aanbod.

Hardloopschoenen voor dames

Alle soorten dames hardloopschoenen zijn bij ons verkrijgbaar. Deze runningschoenen zijn verkrijgbaar in neutrale en vrouwelijke kleuren en zijn voorzien van een smallere leest. Zijn deze schoenen voor jou te smal? Neem dan gerust een heren hardloopschoen. Voor meer informatie over iedere schoen staan onze hardloopspecialisten je graag te woord.

Hardloopschoenen voor heren met voldoende demping

Voor mannen is het belangrijk om de hardloopschoenen af te stemmen op je gewicht. Zorg dat je heren hardloopschoenen koopt met voldoende demping. Hiermee voorkom je blessures. Probeer daarnaast te achterhalen of je een neutrale hardloopschoen nodig hebt of dat je wellicht een ponerende loper bent. Zijn de filters niet volledig duidelijk voor je? Twijfel dan niet en vraag bij ons specialistisch advies via de mail.

Welke soort dames- of heren hardloopschoenen zijn geschikt voor mij?

Je kiest bij ons uit de volgende hardloopschoenen: 

Neutrale hardloopschoenen: Loop je veel op verharde wegen of op gelijke ondergrond en heeft je voet een neutrale afwikkeling? Dan zijn neutrale runningschoenen de juiste keus voor jou.

Antipronatie hardloopschoenen: Loop je veel op verharde wegen of op gelijke ondergrond en heeft je voet een overpronerende afwikkeling? Dan zijn anti-pronatie runningschoenen de juiste keus voor jou.

Trail hardloopschoenen : Loop je veel op onverharde wegen zoals in de bossen of op het strand? Dan heb je trail runningschoenen nodig om optimaal voorbereid te zijn tegen ongelijke ondergronden. De trail schoenen hebben extra grip en zijn vaak waterdicht.

Spikes hardloopschoenen: Loop je op een atletiekbaan en ben je op zoek naar runningschoenen met zogenoemde spikes? Dan zijn track runningschoenen de juiste schoenen voor jouw sport.

Maak gebruik van onze online shoefinder

Begin je net met lopen of loop je al een tijdje, maar twijfel je of je de juiste hardloopschoenen hebt gekocht? We helpen je graat verder met onze online shoefinder. In vier stappen weet je direct wat de perfecte running schoen voor jouw voeten en trainingsdoelen is.

Kom naar onze winkel voor persoonlijk advies

Bezoek onze Flagship store in Utrecht voor persoonlijk advies van ex-Olympisch atleet Rob Druppers! Met zijn jarenlange ervaring van lopen op het hoogste niveau ben je in goede handen. Een selectie van onze schoenen is aanwezig en staan voor je klaar om uit te proberen. Is jouw favoriete kleur op dat moment niet op voorraad in de winkel, maar wel op de webshop? Dan bezorgen wij de schoenen gratis bij je thuis!