ASICS GEL-Nimbus

ASICS Nimbus met GEL-demping | De meest geschikte hardloopschoen voor recreatieve en professionele hardlopers

Of je nu dagelijks een rondje loopt of aan de startlijn van een wedstrijd staat, de ASICS GEL-Nimbus is voor alle hardlopers geschikt. De schoen is al sinds het begin bij ASICS de voorloper op het gebied van hardlopen. De hardloopschoenen bieden voor dames en heren uitzonderlijk comfort en de beste schokdemping tijdens iedere landing en afzet. Door de geweldige demping lijkt het net of je met de ASICS GEL-Nimbus op wolkjes loopt! De pasvorm is met name door de middenvoet vrijwel perfect en daarbij is de zool extra slijtvast. Dankzij de Sockliner technologie is de ASICS GEL-Nimbus extreem ademend, duurzaam, comfortabel en vormt deze zich perfect naar jouw voeten.

Geeft de ASICS GEL-Nimbus 24 voldoende demping?

De ASICS GEL-Nimbus 24 is een energieke hardloopschoen die maximaal comfort en veerkracht combineert. De GEL-technologie in de hiel en voorvoet absorbeert de shock bij het neerkomen van de voet, en de FLYTE-Foam technologie met de FLuidRide-tussenzool zorgt voor een responsieve demping. Naast deze comfortabele en gedempte loopervaring biedt de ASICS GEL-Nimbus 24 nog steeds de juiste ondersteuning tijdens het hardlopen. Dankzij de voorgevormde EVA-inlegzool die zich naar je voeten vormt wordt overpronatie tegen gegaan en wordt een zo comfortabel mogelijke pasvorm gecreëerd.

Welke veranderingen heeft de ASICS GEL-nimbus 25 doorgevoerd?

De ASICS GEL-nimbus 25 is ontworpen om nog meer comfort te bieden dan zijn voorgangers en om prestaties te verbeteren. In de middenzool is 20% extra duurzaam schuim verwerkt met de FF BLAST™ PLUS ECO schuim voor een betere demping en responsiviteit tijdens het hardlopen. De nieuwe PURE GEL-technologie in de hiel zorgt voor zachtere landingen en betere schokdempingen zonder zijn stabiliteit te verliezen. Het nieuwe bovenwerk heeft een zachte en rekbare tong die zorgen voor een gemakkelijke instap en een pasvorm die beter aansluit dan voorheen.