Nike Hardloopsokken

16
Geslacht

Hardloopsokken van Nike

Zoals onder andere hardloopkleding en hardloopschoenen, kies je bij RunningDirect ook uit hardloopsokken van Nike. De sokken zijn van hoge kwaliteit en hebben verschillende kenmerken. Zo zijn ze gemaakt van hoog ademend materiaal, gebruiken ze zweet afvoerende technologieën en is het vaak een antislip design.

Kies uit Nike hardloopsokken in een breed scala aan designs

Zoals bij Nike altijd het geval is, wil het oog ook wat. Daarom zijn de sokken in verschillende vormen te krijgen. Ga bijvoorbeeld voor een 2-Pack in een opvallende kleur of kies voor neutrale zwarte Nike hardloopsokken of witte Nike hardloopsokken.

Naar wat voor soort model gaat je voorkeur uit?

Wat de beste lengte is als het aankomt op hardloopsokken van Nike, hangt vooral af van je persoonlijke smaak. Zo bestaat de collectie uit lange sokken, half hoge sokken, lage sokken en no show sokken. In alle gevallen herken je het paar aan het iconische Nike logo. Dankzij de verschillende maten zijn de modellen geschikt voor zowel heren als voor dames.

Uitgerust met de Dri-FIT technologie

De meeste hardloopsokken van Nike zijn uitgerust met de Dri-FIT technologie. Het mesh patroon zorgt voor de nodige ventilatie en aangezien alle hardloopsokken naadloos zijn, voorkom je ook nog eens de kans op schuren en irritaties in je hardloopschoenen. Kies voor een los paar hardloopsokken of vul je collectie aan met een 2-Pack Nike hardloopsokken.