Nike hardloopschoenen

Aanbevolen:

Nike Hardloopschoenen

Nike hardloopschoenen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en hebben een ultieme demping, wat zorgt voor veel hardloopcomfort. De running schoen zit perfect om de voet en de speciale door Nike toegepaste technologie zorgt ervoor dat de belangrijke onderdelen in de benen ontlast worden tijdens het hardlopen. In ons assortiment kies je uit Nike hardloopschoenen voor dames, heren en kids.

Nike hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

De meeste Nike hardloopschoenen uit onze collectie hebben een neutrale afwikkeling. Denk hierbij aan de Nike Air Zoom Pegasus, Nike Free Run, Nike Air Zoom Wildhorse en de Nike Quest. Hierdoor zijn er passende hardloopschoenen voor wedstrijden, je (dagelijkse) training of als je trails loopt. De hardloopschoenen zijn verkrijgbaar in een neutraal zwart design met een wit Nike Swoosh logo, maar de hardloopschoenen worden ook regelmatig in kleurrijke uitvoeringen uitgebracht.

Extra stabiliteit tijdens je run met Nike antipronatie hardloopschoenen

Voor dames en heren heeft Nike verschillende antipronatie hardloopschoenen met een fijne demping uitgebracht. Zo bieden de Nike Air Zoom Structure en de Nike Odyssey React voldoende ondersteuning voor lopers die overproneren. Let er wel op dat deze hardloopschoenen het meest geschikt zijn voor runs op verharde paden.

Maak je hardloopruitrusting compleet met Nike hardloopkleding, hardloopsokken en hardloop accessoires

Heb je jouw nieuwe paar Nike hardloopschoenen gevonden, bekijk dan ook eens de rest van het assortiment van RunningDirect. Voorkom de kans op irritaties in je running schoenen met Nike hardloopsokken, vergroot je loopcomfort met ademende Nike hardloopkleding en maak je uitrusting compleet met hardloop accessoires.