ASICS GEL-Cumulus

ASICS GEL-Cumulus hardloopschoenen voor een luxe hardloopgevoel

De ASICS GEL-Cumulus is een comfortabele hardloopschoen voor zowel lange en korte afstanden. Deze hardloopschoen heeft een neutrale afwikkeling en is al verschillende jaren aanwezig in het assortiment van ASICS. Ieder jaar wordt de ASICS GEL-Cumulus verder en beter ontwikkeld en zorgt deze hardloopschoen met schokdemping voor een luxe hardloopgevoel.

Zijn ASICS GEL-Cumulus hardloopschoenen comfortabel?

De inmiddels iconische GEL-unit is in vrijwel alle ASICS hardloopschoenen terug te zien. De GEL-unit in de hak zorgt voor een nog zachter en wolkachtig gevoel. De schoenen zijn tevens voorzien van het Impact Guidance System die voor een natuurlijk looppatroon zorgen vanaf het moment dat je neerkomt tot de afzet. De slijtvaste AHAR rubberen buitenzool vergroot de duurzaamheid van de hardloopschoenen en is zodanig ontworpen dat je volledig grondcontact hebt, voor meer stabiliteit tijdens korte en lange afstanden.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de ASICS GEL-Cumulus 24?

De ASICS GEL-Cumulus 24 is uitgerust met de FluidRide-tussenzool, waardoor je verzekerd bent van goede demping en meer responsiviteit. Ook zit in deze schoen de Guideance Line-technologie verwerkt voor een efficiëntere loopbeweging, zodat lopen makkelijker aanvoelt en minder inspanning kost. Dankzij de GEL-technologie in de hiel en voorvoet wordt de impact van het harde asfalt beperkt, waarmee jij je spieren en gewrichten spaart.

Wat is er nieuw aan de ASICS GEL-Cumulus 25 hardloopschoen?

De nieuwste GEL-Cumulus 25 laat je een uiterst zachte duurloop ervaren. Deze allround hardloopschoen heeft een nog dikkere tussenzool van PureGEL™ technologie én FF BLAST™ PLUS demping waardoor jij kilometers achter elkaar soepel en pijnloos kunt lopen. Ook geniet je bij deze schoen van meer comfort dankzij het verbeterde jacquard bovenwerk wat niet alleen comfortabeler aanvoelt tijdens het lopen, maar ook beter ventileert.

Voor welke afstanden is de ASICS GEL-Cumulus 25 geschikt?

De ASICS GEL-Cumulus 25 is geschikt voor meerdere afstanden geschikt, van korte snelle runs tot lange duurlopen. Doordat de schoen nog meer demping biedt en heerlijk comfortabel zit is deze schoen bij veel hardlopers geliefd als lange afstandsschoen voor veel kilometers loopplezier zonder pijntjes, blessures en vermoeidheid.