ASICS GEL-Cumulus

23
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

ASICS GEL-Cumulus hardloopschoenen voor een luxe hardloopgevoel

De ASICS GEL-Cumulus is een comfortabele hardloopschoen voor zowel lange en korte afstanden. Deze hardloopschoen heeft een neutrale afwikkeling en is al verschillende jaren aanwezig in het assortiment van ASICS. Ieder jaar wordt de ASICS GEL-Cumulus verder en beter ontwikkeld en zorgt deze hardloopschoen met schokdemping voor een luxe hardloopgevoel. Ook zit in deze schoen de Guideance Line-technologie verwerkt voor een efficiëntere loopbeweging, zodat lopen makkelijker aanvoelt en minder inspanning kost.

Zijn ASICS GEL-Cumulus hardloopschoenen comfortabel?

De inmiddels iconische GEL-unit is in vrijwel alle ASICS hardloopschoenen terug te zien. De GEL-unit in de hak zorgt voor een nog zachter en wolkachtig gevoel. De schoenen zijn tevens voorzien van het Impact Guidance System dat voor een natuurlijk looppatroon zorgt vanaf het moment dat je neerkomt tot de afzet. De slijtvaste AHAR rubberen buitenzool vergroot de duurzaamheid van de hardloopschoenen en is zodanig ontworpen dat je volledig grondcontact hebt, voor meer stabiliteit tijdens korte en lange afstanden.

ASICS GEL-Cumulus 25 hardloopschoenen met veel demping

De GEL-Cumulus 25 laat je een uiterst zachte duurloop ervaren. Deze allround hardloopschoen heeft een nog dikkere tussenzool van PureGEL™ technologie én FF BLAST™ PLUS demping waardoor je kilometers achter elkaar soepel en pijnloos kunt lopen. Ook geniet je bij deze schoen van meer comfort dankzij het Jacquard bovenwerk wat niet alleen comfortabeler aanvoelt tijdens het lopen, maar ook beter ventileert.

Droge voeten met de ASICS GEL-Cumulus 25 GTX

De GTX-variant is speciaal gemaakt om weer en wind mee te trotseren. Met GORE-TEX™ panelen op het bovenwerk kunnen je voeten rekenen op een warme en droge run van start tot finish. Tegelijkertijd zorgt het ademende bovenwerk voor de nodige ventilatie, terwijl de reflecterende details je beter zichtbaar maken tijdens een run in slecht weer. Zo kun je op elk moment veilig je kilometers maken.

Wat is er nieuw aan de ASICS GEL-Cumulus 26 hardloopschoen?

De nieuwste ASCIS GEL-Cumulus 26 is lichter en meer dempend dan ooit. Je geniet nog steeds van FF BLAST™-demping en PureGEL™-technologie, maar doordat deze technologie alleen in de achtervoet is toegepast is de schoen lichter geworden, zonder zijn dempende eigenschappen te verliezen. De nieuwe FLUIDRIDE™-buitenzool bestaat uit een mix van rubber en EVA, dat in combinatie met het schuimmateriaal meer grip, duurzaamheid en comfort biedt. Het nieuwe hielontwerp is meer gestroomlijnd en zorgt voor een moderne en trendy look.