ASICS Hardloopsokken

23
Maat

ASICS hardloopsokken voor heren en dames

Tijdens je trainingen en wedstrijden is het van cruciaal belang om de juiste hardloopsokken te kiezen, zoals een paar ASICS hardloopsokken. Een goed paar hardloopsokken verhoogt het loopcomfort, gaat zweetvoeten tegen en beperkt de kans op het ontstaan van blaren. ASICS hardloopsokken lenen zich perfect voor het lopen van zowel marathons maar uiteraard ook voor je alledaagse runs.

ASICS hardloopsokken als Multipack of los paar bestellen

Op deze pagina kun je zowel ASICS hardloopsokken als Multipack of als los paar bestellen. Alle sokken van ASICS zijn gemaakt van een hoog ademend materiaal en hebben een ergonomisch design. Hierdoor worden nare geurtjes geëlimineerd en de running sokken van ASICS zitten als gegoten. De meeste varianten hebben een speciale linker- en rechtervoet, zodat ze volledig naar de vorm van je voeten ontworpen zijn.

Maximaal loopcomfort dankzij het naadloze design

De ASICS hardloopsokken op deze pagina hebben een naadloos design. Hierdoor loop je extra comfortabel en je weet zeker dat het paar niet gaat schuren of irriteren in je hardloopschoenen. De hardloopsokken bieden de nodige demping en voelen na vele wasbeurten nog steeds even comfortabel aan.