Startnummerbevestiging

28

Wedstrijd

Ben je al helemaal klaar voor jouw wedstrijd? Speciaal voor alle hardloopwedstrijden hebben we verschillende nuttige accessoires. Het bevestigen van je startnummer gaat al sinds jaar en dag met onhandige veiligheidsspelden. Oké, het zit vast maar geeft helaas ook veel ongemakkelijkheden. Het zorgt voor gaatjes in je hardloopkleding, je prikt in je vinger of krijgt ze na de hardloopwedstrijd niet makkelijk los.

Hardloopmagneten zijn onmisbaar voor jouw wedstrijd

Met hardloopmagneten bevestig je snel, eenvoudig en precies het startnummer op je hardloopshirt. Je bent je ervan verzekerd dat het startnummer stevig op zijn plaats wordt gehouden. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken zorgen voor een prettig draagcomfort. Vanaf nu beschadig je jouw hardloopkleding niet meer, aangezien het gebruik van veiligheidsspelden verleden tijd is.

Tal van producten voor lange en korte runs

Ga je een marathon lopen? Misschien wel in New York, Rotterdam of Peking. Dan wil je natuurlijk dat alles van top tot teen klopt. Je moet vooral niet in je voorbereiding gehinderd worden. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor de perfecte wedstrijdvoorbereiding. Ook voor hardloopschoenen, hardloopsokken en hardloopkleding zit je hier goed.