ASICS GEL-Kayano

30
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Ga overpronatie tegen met de stabiele ASICS GEL-Kayano hardloopschoenen

Merk je dat je tijdens jouw run overproneert, dan heb je een stabiele hardloopschoen zoals de ASICS GEL-Kayano nodig. Deze ondersteunende hardloopschoen voor dames en heren is een superlichte schoen en door de Full Length Guidance Line technologie wordt je voet van het afzetten tot aan de landing zo efficiënt mogelijk benut. De sterke zool met goed uitgewerkte demping geeft het lichaam tijdens het hardlopen extra rust.

Hoe is de pasvorm van de ASICS GEL-Kayano 31?

Geniet van een comfortabele hardloopschoen door een nieuw ontworpen mesh bovenwerk in de ASICS GEL-Kayano GEL 31. Lopers kunnen een bovenwerk verwachten dat met hen meebeweegt tijdens het hardlopen zonder dat het stabiliteit verliest. Zo ervaar jij kilometers lang een comfortabel loopgevoel voor je voeten. De reflecterende strepen geeft de hardloopschoenen de zichtbaarheid die het nodig heeft zodat je ook in het donker veilig de weg op kunt!

Welke veranderingen heeft de ASICS GEL-Kayano 31 doorgevoerd?

Bij elke stap ervaar je een buitengewone zachtheid, die maar liefst 65% hoger is dan die van zijn voorganger. Dit is te danken aan de aangename demping van FF BLAST™ PLUS ECO in de tussenzool en de vernieuwde PureGEL™ bij de hiel die voor een optimale schokabsorptie zorgt. Dankzij het geavanceerde 4D GUIDANCE SYSTEM wordt je voet na elke stap perfect in balans gebracht, waardoor je kunt genieten van uitstekende ondersteuning, efficiënte afwikkeling en ongeëvenaard comfort. De juiste mix van ASICSGRIP™ en AHARPLUS™ op specifieke plekken in de slijtzool zorgt voor een verbeterde grip en comfort, terwijl de duurzaamheid behouden blijft.

De ASICS GEL-Kayano 31 is duurzaam

ASICS gaat met de tijd mee en heeft met dit model een duurzame schoen ontwikkeld om de impact op het milieu te beperken. De Gel-Kayano 31 is voorzien van duurzaam FF BLAST™ PLUS ECO schuim, en met 24% bio-based materiaal draag je ook bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk, terwijl je kunt blijven genieten van wolkachtig comfort bij elke stap!