ODLO Hardloopkleding voor Dames en Heren

224

odlo brandpage

Naar welke doelgroep ben je op zoek?

ODLO hardloopkleding; innovatieve kleding voor topsporters

Al ruim 70 jaar is ODLO met de collectie hardloopkleding het innovatieve sportmerk voor topsporters. ODLO heeft zijn roots in de wintersport waar het eerste kledingstuk werd ontwikkeld om speedskaters tegen onderkoeling te beschermen. Het eerste ontwerp sloeg aan en ODLO werd razend populair onder de wintersporters.

Het eerste elastische ski-outfit in 1972

Op de Olympische spelen van 1972 werd het eerste elastische ski-outfit van ODLO gedragen door het hele Noorse skiteam en 21 andere nationale teams. Vele uitvindingen volgden en nieuwe revolutionaire technieken als thermo ondergoed met geur verminderende zilver ionen worden tot op de dag van vandaag nog toegepast in de sportkleding.

De eerste collectie ODLO hardloopkleding in 1994

In 1994 lanceerde ODLO de eerste collectie hardloopkleding en outdoor collectie. Onder topsporters is het merk ODLO niet meer weg te denken. De kwalitatieve hardloopkleding bereid sporters voor op elk type jaargetij en maakt het verschil in elke run.

ODLO hardloopkleding voor heren en ODLO hardloopkleding voor dames

RunningDirect biedt een breed assortiment aan ODLO hardloopkleding voor heren en ODLO hardloopkleding voor dames. Je kiest bij ons uit onder meer ODLO hardloopshirts, hardloopshorts, hardlooplongsleeves en hardloopbroeken in verschillende soorten en maten op voorraad. De ODLO hardloopkleding is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens flitsend uit

Geschikt voor ieder seizoen van het jaar

Wist je dat ODLO voor ieder seizoen van het jaar een speciale collectie op de markt brengt? Zo is er een speciale reflecterende lijn voor de herfstmaanden en de wintermaanden, terwijl de zomercollectie er juist voor ontworpen is om je fris en koel te houden. Daarnaast shop je op deze pagina ook een speciale trail collectie van ODLO, ontworpen voor runs op onverharde paden.