atletiekunie

  • 0

Veters en schoenaccessoires

Veters en schoenaccessoires

Met veters en schoenaccessoires van Rucanor, Nathan en Shoefresh weet jij zeker dat je comfortabel aan iedere run start. Naast een paar reguliere schoenveters heb je ook de keuze uit (reflecterende) veters van Nathan. Deze elastische hardloopschoenveters zijn inmiddels een groot begrip geworden in de hardloopwereld en blijven altijd op de juiste plek zitten door de stevige sluiting.

Altijd frisse schoenen met schoenverfrissers van Go4Dry en Shoefresh

Heb je al nagedacht over schoenverfrissers? Hiermee weet je zeker dat onaangename geurtjes verleden tijd zijn en dat je de levensduur van je hardloopschoenen verlengt. De verfrissers zijn verkrijgbaar handige spray die je overal mee naar toe neemt, als schoenenzakken waarin de warme lucht effectief het werk doet of een droger waar je jouw hardloopschoenen op klemt.

Registreer je run met de Zwift RunPod

Registreer je graag je trainingen als je op een loopband loopt, maar laat je je telefoon liever thuis? Dan biedt de Zwift RunPod de perfecte uitkomst. Het blokje bevestig je op je schoenveters en in de vorm van een game loop je alleen, maar je ziet in het spel ook fietsers en andere hardlopers op de weg die zich in je omgeving bevinden. Neem je je telefoon wel graag mee, bijvoorbeeld omdat je altijd bereikbaar wilt zijn of graag een playlist luistert tijdens je run, bekijk dan onze handige smartphone armbanden.

Combineer de schoenaccessoires met een gloednieuw paar hardloopschoenen

Wellicht zijn je running schoenen na vele trainingen en wedstrijden toe aan vervanging of je bent net gestart aan je eerste hardloopschema en je merkt dat een goed paar hardloopschoenen onmisbaar is. In beide gevallen doet het je goed om ons aanbod aan hardloopschoenen en hardloopsokken  te bekijken. Goede hardloopschoenen bieden veel demping, corrigeren iedere stap waar nodig en geven veel energie terug bij iedere afzet.