atletiekunie

  • 0

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag? Onze klantenservice staat voor je klaar! Onze klantenservice medewerkers zijn van alle markten thuis, of het nu gaat over je bestelling, de levering, onze producten of andere hardloopvragen, ons team van specialisten heeft op elke vraag een passend antwoord. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 en op Zaterdag en Zondag tussen 10:00 en 17:00.

We zijn telefonisch bereikbaar op 0416-652803 en via E-mail op [email protected]. Stuur je liever een appje? Ook dat is mogelijk, stuur ons gerust een appje op 0416-652803.

Contact

Voor al je vragen

Contact

Veel gestelde vragen

Liever zelf even kijken?

FAQ

Samenwerkingen

Interesse in een samenwerking?

Samenwerkingen

Overige vragen

Heb je een vraag? Vaak ben je niet de eerste die met die vraag komt, daarom hebben we veel dingen al voor je op een rijtje gezet. Zo hebben we al veel informatie beschikbaar voor jou om te raadplegen. Gaat je vraag over levering en bezorgkosten, garantie, privacy policy, ruilen en retourneren, bedrukken en borduren of betaalmethode? Raadpleeg dan vooral even de apart pagina’s hiervoor.

Levering in verband met het coronavirus

De levertijd kan, in verband met het coronavirus, soms afwijken. Vervelend natuurlijk, want juist in deze tijd doe je er graag alles aan om je conditie op peil te houden. Daarom doen we er alles aan om je bestelling op tijd te kunnen bezorgen.