Mizuno Hardloopschoenen

Mizuno kent haar oorsprong in Japan en de hardloopschoenen bieden je verschillende voordelen tijdens je run. Je rent met voldoende demping, stabiliteit en comfort dankzij de Mizuno Wave Technologie. De innovatieve ‘’Wave’’-plaat in de hardloopschoenen vangt de impact van iedere landing op, zodat je belasting op je gewrichten wordt beperkt. Je voeten hebben voldoende steun, de schoenen zijn lichtgewicht en voor zowel de neutrale loper als de overproneerder zijn er passende hardloopschoenen te bestellen.

Mizuno hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

Heb je als loper een neutrale afwikkeling, kies dan voor bijvoorbeeld de Wave Ultima, Wave Sky of de Wave Rider. De demping van deze modellen is iets stugger, waardoor de hardloopschoenen erg geliefd zijn bij de zwaardere lopers. Een bijkomend voordeel is dat de schoenen erg licht aanvoelen en hierdoor perfect zijn voor het verbeteren van je persoonlijke tijden.

Stabiele Mizuno hardloopschoenen voor overproneerders

Naast dat Mizuno voor de neutrale loper verschillende modellen op de markt brengt, wordt er natuurlijk ook aan de overproneerders gedacht. Voorbeelden van antipronatieschoenen van het merk zijn de Wave Horizon en Wave Inspire. Je voeten worden strak omsloten, iedere stap wordt gecorrigeerd en daarmee jouw loopefficiëntie vergroot.

Combineer de running schoenen met bijpassende hardloopkleding

Naast dat je bij RunningDirect aan het juiste adres bent voor Mizuno hardloopschoenen, kies je bij ons ook uit een erg brede collectie Mizuno hardloopkleding. Hierdoor weet je zeker dat je het hele jaar door comfortabel aan je runs start en dat je outfit, net als je hardloopschoenen, een hoog ademend vermogen heeft. Tip! Regelmatig hebben we ook Mizuno hardloopschoenen in de sale. Ideaal als je jouw tweede paar hardloopschoenen graag voor een zacht prijsje koopt.