Compressiekousen

79

Compressiekousen

Compressiekousen en hardlopen worden steeds vaker met elkaar gelinkt. Loop je lange afstanden of merk je dat je snel te maken krijgt met vermoeide benen, dan kunnen compressiekousen een fijne uitkomst bieden. Newline compressiekousen, Stanno compressiekousen, Compressport compressiekousen, Falke compressiekousen en Herzog compressiekousen voeren het melkzuur op een natuurlijke manier af en verhogen de bloedtoevoer. Hierdoor kunnen je spieren tijdens, maar ook na de zware inspanning beter herstellen.

Kies uit compressiekousen voor het hardlopen van verschillende merken

Voor het hardlopen werpen compressiekousen en compressiesokken hun vruchten af. Merken als Herzog, Falke, Compressport en Newline brengen compressiekousen in verschillende maten, kleuren en modellen uit, zodat er ook voor jouw schoenmaat bijpassende hardloopsokken te bestellen zijn. Zoals we mogen verwachten zijn de compressiekousen voor hardlopen naadloos, waardoor je geen irritaties of blaren krijgt tijdens je run.

Draag tubes met hardloopsokken of blote voeten

Naast dat je bij ons kiest uit verschillende hoge compressiekousen en lage compressiekousen, hebben we ook verschillende tubes van Compressport, Herzog en Rehband in ons assortiment. Je kiest er zelf voor of je de tubes combineert met je favoriete lage hardloopsokken of hoge hardloopsokken draagt. Let er wel op dat je de tubes na je run direct uitdoet, omdat er anders vochtophoping in je voeten en enkels kan ontstaan.

Verhoog het loopcomfort tijdens runs in de winter

Naast dat hoge compressiekousen een steentje bijdragen aan het verbeteren van je hardloopprestaties, zijn ze natuurlijk ook onwijs comfortabel om te dragen tijdens runs in de winter. Je benen zijn optimaal beschermd tegen koude wind, maar ook tegen felle zonnestralen in de zomer. Heb je je favoriete paar compressiesokken voor het hardlopen gevonden, bekijk dan ook eens onze zomer accessoires en winter accessoires. Je bent hierdoor maximaal voorbereid op iedere afstand en tilt je loopcomfort naar een hoger niveau.