Mutsen en oorwarmers

32

Hardloopmutsen en hardloopoorwarmers kopen

Tijdens de koudste dagen van het jaar zijn hardloopmutsen een erg fijne aanvulling op je hardloopgarderobe. Je oren en hoofd blijven optimaal beschermd tegen koude temperaturen en gure wind, zonder dat je het te warm krijg tijdens je run. Bij RunningDirect kies je uit verschillende hardloopmutsen van onder meer ASICS, Nike en BUFF.

Shop een hardloopmuts met reflecterende elementen

Vrijwel iedere hardloopmuts op deze pagina is voorzien van reflecterende elementen. Hierdoor ben je beter zichtbaar op die ene grijze zondagochtend of tijdens je wekelijkse trainingen in het donker. Door een hardloopmuts te dragen, voorkom je dat lichaamswarmte van het hoofd kan ontsnappen en dat je hierdoor minder energie verliest.

Hardloopoorwarmers zijn gemaakt van een stretchy materiaal

Hardloopoorwarmers bieden dezelfde functie als hardloopmutsen; het warm houden van je oren. De modellen zijn gemaakt van een stretchy materiaal, zodat je zeker weet dat de hardloopoorwarmer niet af gaat knellen. Daarnaast houdt een hardloopoorwarmer haar uit je gezicht en zweet wordt goed afgevoerd.

Goed te combineren met hardloophandschoenen uit het assortiment

Heb je een keuze gemaakt voor een van de hardloopmutsen en hardloopoorwarmers uit de collectie? Bekijk dan ook eens de collectie hardloophandschoenen uit het assortiment en ben maximaal voorbereid voor de wintermaanden. Net als bij hardloopmutsen en hardloopoorwarmers, zijn hardloophandschoenen in veel gevallen voorzien van reflecterende elementen en zweet wordt effectief afgevoerd.