Brooks hardloopschoenen voor neutrale en overpronerende hardlopers

Brooks hardloopschoenen zijn speciaal ontwikkeld om zorgeloos te lopen. De hardloopschoenen dempen iedere stap die je zet, je ervaart veel grondcontact en mede door het fijne veterontwerp wordt de unieke pasvorm gecreëerd. Brooks hardloopschoenen zijn geschikt voor neutrale en overpronerende hardlopers.

Brooks hardloopschoenen voor heren en Brooks hardloopschoenen voor dames

De hardloopschoenen van Brooks voor heren hebben een iets bredere pasvorm dan de Brooks hardloopschoenen voor dames. Dit komt doordat heren over het algemeen een bredere voet hebben en hier heeft Brooks de collectie hardloop schoenen perfect op aangepast. Daarnaast kies je ook uit verschillende breedtematen, waaronder Brooks Wide hardloopschoenen en Brooks Narrow hardloopschoenen.

Maak kennis met het Brooks DNA dempingsysteem

Brooks DNA is een innovatief en uniek dempingsysteem en past zich aan het gewicht van de hardloper aan. Hiermee speelt Brooks als één van de weinige in op het feit dat iedere hardloper anders loopt. Het materiaal bestaat uit niet klevende hoogwaardige bolletjes. Simpel gezegd, materiaal dat zich aanpast aan de druk je erop uitoefent. Hierdoor wordt de demping gepersonaliseerd. In vergelijking met de concurrentie geeft dit materiaal 30% meer demping dan GEL of EVA en geeft het bij je afzet twee keer zoveel energie.

Brooks hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

Je kiest bij ons uit een brede collectie Brooks hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling. Denk hierbij aan de inmiddels zeer geliefde Brooks Ghost, Brooks Glycerin en de Brooks Launch. Deze hardloopschoenen zijn ontworpen voor runs op geasfalteerde paden. Loop je regelmatig trails, dan kun je kiezen voor modellen als de Brooks Cascadia en de Brooks Divide.

Brooks hardloopschoenen met een overpronatie afwikkeling

Neigen je enkels tijdens het lopen naar binnen te kantelen, dan heb je behoefte aan een hardloopschoen die deze ongecontroleerde bewegingen onder controle houdt. Een antipronatieschoen zoals de Brooks Glycerin GTS, Brooks Adrenaline of de Brooks Levitate GTS is in dat geval een must.