Zweetbanden & haarbanden

27

Zweetbanden & haarbanden

Zweetbanden en haarbanden zijn onmisbaar voor de actieve hardloper of hardloopster. De banden vangen het zweet op dat in je ogen komt en met polsbanden veeg je zweetdruppels op je voorhoofd gemakkelijk af. Hierdoor loop je comfortabeler en train je met minimale afleiding. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende zweetbanden en haarbanden van onder meer ASICS, Nike en Under Armour.

Zweetbanden en haarbanden zijn gemaakt van een elastische badstof

De meeste zweetbanden en haarbanden uit onze collectie zijn gemaakt van een elastische badstof. Hierdoor weet je zeker dat ieder bandje perfect aansluit, zacht aanvoelt en schuren en irritaties tijdens je run voorkomt. Kies bijvoorbeeld voor een brede Nike Swoosh hoofdband en Nike Swoosh polsband in dezelfde kleur en stem de banden af op je hardloopoutfit.

Dunne haarbandjes voor vrouwelijke hardloopsters

Loop je er graag in stijl bij, maar wil je wel voorkomen dat plukken haar in je gezicht komen tijdens je wedstrijd of training? Met de haarbandjes van Under Armour en Nike weet je zeker dat je er altijd in stijl bijloopt. Draag meerdere haardbandjes tegelijk of kies voor een enkel bandje en varieer van kleur met haarbandjes in een 3-Pack of 6-Pack. Door het brede aanbod in verschillende kleuren zijn er ook voor jou passende haarbandjes te verkrijgen!

Combineer de zweetbanden met handige hardloop accessoires

Naast zweetbanden en haarbanden bestel je via RunningDirect nog veel meer handige hardloop accessoires. Transpireer je tijdens je run, vul dan je vocht aan met onze drinkriemen en bidons, registreer je tijden met een hardloophorloge en luister je favoriete playlist met hardloopelektronica. Vergroot je loopcomfort, loop sneller en langer door je hardloopuitrusting aan te vullen met deze handige hardloop accessoires.