atletiekunie

  • 0

RunningDirect Flagship store


Vol trots heten we jullie van harte welkom in onze RunningDirect Flagship Store in Utrecht. De afgelopen 10 jaar hebben we hard gewerkt en zijn we de grootste online runningspecialist van de Benelux geworden. Nu maken wij de 1ste stap om online naar offline te combineren met de overname van de Rob Druppers Running Academy (RDRA). RDRA is sinds tien jaar dé hardloopspeciaalzaak van Nederland met een totaalconcept op hardloopgebied voor zowel de beginnende als de gevorderde loper, inclusief een 3-laans atletiekbaan van 30 meter. RunningDirect en RDRA zijn allebei specialisten en zullen elkaar versterken in combinatie met de locatie (Utrecht + gratis parkeergelegenheid) en best-in-class service.


Het huidige team met nationale, internationale en Olympische hardloop ervaring blijft intact en dezelfde service leveren die de consument van RDRA gewend is. Ons advies is op maat en per persoon gekeken. Ons advies wordt dan ook altijd gegeven over het gehele assortiment van RunningDirect. Op deze manier worden de artikelen die het meest geschikt zijn voor u uitgekozen en niet álleen gebaseerd op de in de winkel direct aanwezige voorraad. De door u uitgekozen artikelen die niet direct beschikbaar zijn in de winkel worden de volgende dag gratis thuisbezorgd!

Gespecialiseerde analyse

In dé hardloopspeciaalzaak van Nederland met een 3-laans atletiekbaan van 30 meter lang, maken we een gespecialiseerde video hardloopanalyse.

Bekijk de collectie online

Olympische hardloop ervaring

Ons team met eigen nationale, internationale en zelfs olympische hardloop ervaring gaat met jou op zoek naar de beste hardloopschoen die bij je past.

Ontdek het complete assortiment

Clinics en workshops

Met een gloednieuw paar hardloopschoenen en onder begeleiding (beter) leren lopen? Je hebt bij ons de keuze uit vier verschillende hardloopclinics.

Bekijk de mogelijkheden

Openingstijden

Maandag 09:30-17:30
Dinsdag 09:30-17:30
Woensdag 09:30-17:30
Donderdag 09:30-17:30
Vrijdag 09:30-17:30
Zaterdag 09:30-17:00

Adres

Europaweg 50
3451 HG Utrecht
Tel: 030-7514322