Flagship store Utrecht

RunningDirect Utrecht - de hardloopspeciaalzaak van Nederland

Kom langs bij dé hardloopspeciaalzaak van Nederland. In de RunningDirect flagship store ons vind je een ruim assortiment aan hardloopschoenen, -kleding en -accessoires. Kom langs voor persoonlijk advies op maat, een gespecialiseerde loopanalyse of doe een keer mee aan een gratis hardloopclinic van de populairste hardloopmerken.

Openingstijden

Maandag 09:30-17:30
Dinsdag 09:30-17:30
Woensdag 09:30-17:30
Donderdag 09:30-17:30
Vrijdag 09:30-17:30
Zaterdag 09:30-17:00
Zondag Gesloten

Adres

Europaweg 50
3451 HG Utrecht
Tel: 030 340 3272

Gratis parkeergelegenheid naast de deur

Probeer een greep uit ons enorme hardloop assortiment

Op RunningDirect.nl staat een gigantisch assortiment met meer dan 21.000+ hardloopartikelen. Dit enorme assortiment aan hardloopschoenen, -kleding en -accessoires kunnen we helaas niet volledig kwijt in onze flagship store. Wel hebben we in de winkel een selectie van de populairste merken en producten voor je uitgestald, zodat je zowel als beginner als gevorderde een altijd een goede keuze kunt maken. Wil je toch een artikel wat niet in de winkel beschikbaar is, dan bestellen we het voor je en wordt het de volgende dag gratis thuisbezorgd.

Services in de winkel


flagshipstore

Gespecialiseerde hardloopanalyse

Met een indoor 3-laans atletiekbaan van 30 meter lang en gespecialiseerde videoapparatuur kunnen we van jouw loopstijl een uitgebreide analyse maken. Op basis van deze analyse adviseren we de schoen die het beste bij jou past. Een afspraak maken hiervoor is niet nodig. Je kunt gewoon binnenkomen, wel kan het zijn dat je even moet wachten.


flagshipstore

Persoonlijk advies

Ons gespecialiseerde team van collega’s staat altijd voor je klaar. We helpen je graag bij het vinden van hardloopschoenen en -kleding passend bij jouw wensen, ervaring en stijl. Ook beantwoorden we uiteraard al je hardloopvragen en heb je bij ons de kans om schoenen, kleding en accessoires te passen en te testen.


flagshipstore

Clinics en workshops

Meerdere keren per jaar organiseren we samen met populaire hardloopmerken leuke en leerzame hardloopevents in onze winkel. Tijdens deze events worden de nieuwste hardloopproducten aan je gepresenteerd en heb je de kans om deze producten uitgebreid te testen tijdens een clinic. Wil je een keer meedoen? Bekijk hier de actuele agenda


RunningDirect Flagship store X Rob Druppers Running Academy (RDRA)

Jarenlang was RunningDirect alleen online aanwezig en werden we de grootste online runningspecialist van de Benelux. Met de stap naar een fysieke winkel hebben we een extra mogelijkheid om klanten nog beter te bedienen. We waagden niet helemaal een sprong in het diepe, maar namen de Rob Druppers Running Academy (RDRA) over. De RDRA was jarenlang dé hardloopspeciaalzaak van Nederland met een totaalconcept op hardloopgebied en dus de perfecte match om mee in zee te gaan. RDRA gaat nu samen met ons onder de vlag van RunningDirect verder. Samen zullen wij als specialisten elkaar versterken, zodat jij verzekerd bent van de allerbeste hardloopervaring.