Wie zijn wij?

RunningDirect is onderdeel van de grootste sportaanbieder van Nederland, namelijk Passa Sports. Bij RunningDirect ben je aan het juiste adres als het gaat om jouw hardloopuitrusting. Of je nu zoekt naar nieuwe hardloopschoenen, hardloopkleding, hardloopsokken of accessoires, bij ons vind je altijd de nieuwste collectie. Bij RunningDirect ben je niet alleen welkom als het gaat om uitrusting, ook met al je hardloopvragen kan je bij ons terecht. Onze specialisten hebben al meer dan 20 jaar ervaring en beantwoorden al je hardloopvragen.

Ons team bestaat uit hardloopspecialisten die ervoor zorgen dat jij zorgeloos kunt hardlopen. Zo doen we er alles aan om een breed assortiment aan te bieden met toonaangevende merken zoals ASICS, Nike, Brooks en Saucony. Wij weten als geen ander dat hardloopuitrusting van groot belang is, zo is bijvoorbeeld het gebruik van de juiste hardloopschoenen essentieel. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw ideale hardloopschoenen en hardloopuitrusting!

Het ontstaan

Het begon allemaal in mei 2002. Mark en Robert Jan, beide gepassioneerde sporters, studeerden nog en misten een échte goede winkel voor sportartikelen. Van het één kwam het ander en in mei 2002 was het bedrijf Total Sports een feit en vanaf de zolderkamer in Waspik volgde de eerste webshops waaronder Hardloopshop.nl.

Begin 2004 werd de zolderkamer simpelweg te klein en kregen ze de sleutel van hun eerste echte bedrijfspand aan de Raadhuisstraat in Waspik. Na hard werken en een gezonde groei besloten Mark en Robert Jan in januari 2006 zich beide fulltime te gaan richten op Total Sports. Deze grote stap ging gepaard met weer een verhuizing en Total Sports vestigde zich aan de Reigerbosweg in Waalwijk.

In de jaren erna groeide Total Sports jaarlijks met zo’n 30% tot 40% en nam het aantal webshops en landen waar we actief zijn steeds verder toe. Mede door het krijgen van meer voorraad en personeelsleden werd in 2016 wel duidelijk dat we opnieuw opzoek moesten naar een nieuw onderkomen. Na een lange zoektocht zijn we in april 2017 eigenaar geworden van het bedrijfspand aan de Tielenstraat 13 in Waalwijk. Deze locatie is 3.500 m2 groot met de mogelijkheid om nog eens 1.500 m2 te groeien. Het drie verdiepingen tellende magazijn biedt uiteindelijk plaats aan ruim 120.000 producten die direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Gepaard met de het nieuwe pand is ook de nieuwe naam in het leven geroepen, namelijk Sportshop.com. In 2022 zijn we onder de naam Passa Sports opnieuw verhuisd. Dit splinternieuwe pand is 17 keer groter dan het voorgaande pand en is voorzien van alle moderne faciliteiten om onze grote ambities te verwezenlijken!

RunningDirect

De naam RunningDirect is geboren in 2021, na de fusie tussen Sportshop en SportshopsDirect is de naam Hardloopshop aangepast naar RunningDirect. Door de krachten te bundelen voldoen we nu nog beter aan jouw wensen, met een nog groter assortiment.

Waar staan wij voor?

RunningDirect doet er alles aan om de perfecte uitrusting voor jou te vinden. Omdat jij uniek bent, is het essentieel dat je materialen kiest die perfect bij jouw niveau, karakter, lichaamsbouw en jouw run passen. Wij helpen je daarbij met goed advies, een uitgebreid assortiment en superieure service.


Ons doel: Zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

Vacatures

Door onze aanhoudende groei hebben wij regelmatig ruimte voor nieuwe collega's. Heb je interesse in een informele, uitdagende en dynamische werkomgeving en ben jij de basisspeler die wij zoeken? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk hier onze (hard)lopende vacatures