Koptelefoons en oordopjes

27

Het assortiment hadloop elektronica bestaat uit verschillende hoofdtelefoons en behind-ear sport hoofdtelefoons. Luister je tijdens het lopen graag naar een playlist met een bepaalde BPM of staat er altijd een podcast op? In dat geval ga je veel plezier beleven aan een van de hadloop gadgets van RunningDirect. Voor zowel heren als dames is er voldoende keuze.

Kristalhelder geluid met een van de hardloop gadgets van Miiego

Het Deense merk Miiego staat bekend om de mooie en kwalitatief goede collectie draadloze hoofdtelefoons. Koppel een van de hoofdtelefoons van het merk met Bluetooth van je smartphone of hardloophorloge en je bent klaar om te gaan! Je profiteert van kristalhelder geluid en de batterij heeft een uiterst lange levensduur. De modellen zijn bestand tegen regen en transpiratievocht en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kies voor hoofdtelefoons of behind-ear sport hoofdtelefoons

Of je nu kiest voor een van de hoofdtelefoons of behind-ear sport hoofdtelefoons, beide hardloop gadgets zijn eenvoudig te bedienen. Ieder model blijft kilometer na kilometer gegarandeerd op de juiste plek zitten en snoeren en pijnlijke oren zijn met de gadgets verleden tijd. De hadloop gadgets zijn licht van gewicht en hebben een korte oplaadtijd nodig voor een volle batterij.

Vergroot je loopcomfort met naadloze hardloopsokken en hardloopkleding

Tijdens je run wil je met minimale afleiding lopen, vooral als je druk aan het trainen bent voor een belangrijke hardloopwedstrijd. Bekijk daarom ook eens onze collectie aan naadloze hardloopsokken en hardloopkleding. Zowel de sokken als kleding sluiten mooie aan, voorkomen de kans op schuren en irritaties en vergroten hierdoor je loopcomfort.