Je spieren krijgen het tijdens lange afstanden flink te verduren, waardoor cooling producten in veel gevallen een fijne uitkomst bieden. Denk hierbij aan overbelasting van je spieren, krampen, zwellingen, verrekkingen, knieklachten en nog veel meer vervelende pijntjes en kwetsuren. Bij RunningDirect kies je uit verschillende cooling producten van onder meer IcePower en FlexPower

Cooling met de producten van IcePower

IcePower is de nummer één spiergel uit Finland en is inmiddels in 75 landen verkrijgbaar. De Ice Power gels worden gebruikt door (top)sporters als alledaagse mensen met pijntjes en blessures. De verkoelende IcePower gel bevat enkel natuurlijk grondstoffen zoals eucalyptus en menthol.

Kies bijvoorbeeld voor de IcePower cold gel. Dit is een makkelijke, smeerbare en frisse gel die ook zeer goed gebruikt kan worden voor een sportmassage. De IcePower cold gel is verkrijgbaar in een tube of handige handpomp-dispenser. Het verzacht de pijn en werkt ontstekingsremmend.

Koel je spieren met een ice pack of cold pack

Na een intensieve hardloopwedstrijd of bij een vervelende spierverrekking is direct koelen in veel gevallen het beste wat je kunt doen. Vrijwel alle ice packs en cold packs die wij in ons assortiment hebben zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal en koelen intensief op de plekken waarop je ze gebruikt.

Voorkom je kans op blessures met de juiste hardloopschoenen

De kans op een blessure zit natuurlijk in een klein hoekje. Echter kun je de kans op overbelasting aanzienlijk beperken door de juiste hardloopschoenen te kopen. Of je voeten nu neutraal afwikkelen of overproneren, ook voor jouw loopstijl zijn er passende hardloopschoenen van onder meer HOKA ONE ONE, ASICS, Brooks en Saucony te bestellen.