Shorts

154
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Hardloopshorts

Voor iedere hardloper hebben wij een ruime keuze aan hardloopshorts. Je kiest bij ons uit verschillende kleuren en modellen van merken zoals adidas, Nike, ASICS, Newline en New Balance. De hardloopshorts zijn speciaal ontworpen om vrij te lopen, zijn lichtgewicht en zelfademend. Je vochttransport wordt goed geregeld en je kiest uit korte hardloopbroeken in verschillende lengtematen. Ga je voor een hardloopshort net boven je knie of korter?

Kies uit verschillende hardloopshorts voor heren en dames

De hardloopshorts voor dames en heren zijn voorzien van een vochtafvoerende technologie, waardoor schuurplekken en irritaties op de huid worden voorkomen. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende shorts met binnenbroekje en shorts zonder binnenbroekje en de meeste modellen hebben een handig vakje met ritssluiting voor het opbergen van sleutels en pasjes.

Wissel je hardloopshort in de winter in voor een hardlooptight

Dalen de temperaturen en worden de dagen korter, dan merk je snel dat je hardloopshort te fris wordt. In dat geval bieden de hardlooptights uit onze collectie een fijne uitkomst. Net zoals bij een hardloopshort, wordt ook met een hardloopbroek met lange pijp je vochttransport maximaal geregeld. Door de reflecterende details ben je beter zichtbaar bij weinig licht en de hardlooptight zijn verkrijgbaar in een ¾ pijp en lange pijp.

Maak je hardloopuitrusting compleet met bijpassende hardloopshirts en accessoires

Heb je je ideale hardloopshort gevonden, bekijk dan ook eens de hardloopshirts uit onze collectie. Je kiest uit verschillende modellen met korte mouw en zonder mouw en je hardloopcomfort verhoog je direct met onze hardloop accessoires. Denk hierbij aan hardloophorloges, wedstrijd accessoires en drinkriemen en bidons. Of je nu wekelijks een kort rondje van 5K loopt, traint voor een halve marathon of verder, in alle gevallen mag een goede hardloopuitrusting niet ontbreken.