Kies uit adidas hardloopschoenen in verschillende series

Met adidas hardloopschoenen haal jij het maximale uit iedere run. Voor zowel lange afstanden als korte afstanden zijn de running schoenen van adidas jouw ideale trainingspartner. Je kiest bij ons uit verschillende series, waaronder de adidas Solar Glide, adidas 4dfwd en de adidas Ultraboost.

Maximale grip tijdens jouw run met adidas running shoes

Of je nu loopt op een droog of nat terrein, je wilt altijd kunnen vertrouwen op jouw hardloopschoenen. De zool van de adidas running shoes is gemaakt van Continental™ rubber, waardoor je altijd zeker kunt zijn van superieure grip. Ook zorgt de naadloze constructie ervoor dat je loopt zonder belemmeringen, zodat je je alleen nog maar hoeft te focussen op het behalen van jouw trainingsdoelen.

adidas hardloopschoenen met een smalle pasvorm voor dames

Voor dames hebben we verschillende soorten hardloopschoenen van adidas. De hardloopschoenen zijn voorzien van de nieuwste technologieën, kleuren en designs. De hardloopschoenen hebben een iets smallere leest dan de heren variant. Dit komt simpelweg doordat de voet van de vrouw smaller is dan de herenvoet. De adidas hardloopschoenen hebben een perfecte demping wat het hardlopen leuker, fijner en beter voor je lichaam maakt.

De beste demping staat centraal bij adidas hardloopschoenen voor heren

De heren hardloopschoenen van adidas hebben een fijne demping en een perfecte pasvorm. Het fijne voetbed laat de voet profiteren van een goede en effectieve manier van hardlopen.

Trotseer onverhard terrein met de trail schoenen uit de adidas Terrex collectie

Op het gebied van adidas running zijn we natuurlijk allemaal bekend met de collectie voor de verharde paden. Maar wist je dat het merk ook een speciale collectie hardloopkleding en hardloopschoenen voor trail runs heeft ontwikkeld? adidas Terrex hardloopschoenen zijn van alle gemakken voorzien om je zo aangenaam mogelijk te laten lopen over bospaden en rotsachtig terrein. Denk hierbij aan strategisch geplaatste slijtagebestendige delen en TPU-versterkingen bij de middenvoet voor extra stabiliteit.