Overpronatie hardloopschoenen

235
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Antipronatie hardloopschoenen kopen bij RunningDirect

Heb ik neutrale hardloopschoenen nodig of juist antipronatie hardloopschoenen? Dit is iets wat veel hardlopers zich afvragen. De schoen die je nodig hebt heeft alles te maken met de afwikkeling van je voet, tijdens het hardlopen. Je kiest op deze pagina uit verschillende antipronatie hardloopschoenen voor dames en antipronatie hardloopschoenen voor heren.

Overpronatie

We spreken van overpronatie wanneer de voet overmatig naar binnen kantelt. Het gevolg hiervan is dat veel van het gewicht wordt gedragen door de binnenkant van de voet in plaats van door de bal van de voet. Deze afwikkeling kan tot verschillende blessures leiden, daarom is het belangrijk dat bij overpronatie een antipronatie schoen wordt gedragen die de voet op de juiste plek ondersteunt.

Hoe kom ik erachter of ik overproneer?

Overpronatie kan herkend worden aan de hand van de slijtage van je hardloopschoenen. Wanneer de zolen van je hardloopschoenen aan de binnenkant afgesleten zijn, dan is de kans groot dat je overproneert. Toch is het aan te raden om hier even door een specialist naar te laten kijken.

Stuur een filmpje van je loopstijl naar een van onze hardloopspecialisten

Je kan onze specialisten altijd een kort filmpje sturen van de manier waarop jij hardloopt. Zij zien dan vaak snel welke afwikkeling jij hebt en je bent zeker van een betrouwbaar advies. Hierdoor koop je net even wat makkelijker het perfecte paar antipronatie hardloopschoenen.

Kies uit tientallen populaire antipronatie hardloopschoenen

Niet voor niets kunnen we ons hardloopspecialist noemen. In ons assortiment heb je de keuze uit tientallen populaire antipronatie hardloopschoenen. Denk hierbij aan de ASICS GEL-Kayano, de Brooks Adrenaline, de Saucony Guide en de Mizuno Wave Inspire. Ook heb je de keuze uit diverse modellen met een smalle leest, een brede leest en een normale leest, zodat er voor de vorm van je voeten altijd een geschikt paar hardloopschoenen te vinden is.