Veiligheid en verlichting

39

Hardloopverlichting

Als je regelmatig in de schemer, in het donker of bij slecht weer gaat hardlopen, dan wil je zeker zijn dat je goed zichtbaar bent. Je kiest bij ons uit een ruim assortiment hardloop verlichting waarmee je opvalt tijdens je run. Ga bijvoorbeeld voor een hoofdlamp van Ledlenser, een reflectievest van MKC of een hardloopgordel van Gato.

Een reflectievest is een van de meest geliefde vormen van hardloopverlichting

Als je in de schemer, in het donker of bij slecht weer gaat hardlopen, zie je regelmatig hardlopers met een reflectievest. Dit is de beste manier om beter zichtbaar te zijn en het vest zit ook nog eens heel fijn. Kies bijvoorbeeld voor een vest met wit licht aan de voorkant en rood licht aan de achterkant. Dit zorgt er, samen met de reflecterende elementen aan de zijkant, voor dat je van veraf goed te zien bent. Het materiaal van de vesten is erg licht en het vest biedt maximale bewegingsvrijheid.

Hardloopverlichting met LED

Heb je al eens gedacht aan armbanden met LED verlichting? Hiermee ben je zichtbaar tot 100 meter en je kunt de LED verlichting instellen in een knipperstand, een vast licht of je zet de verlichting uit als het licht begint te worden of als je thuis komt. Je kiest bij ons uit verschillende hardloop lampjes, waarbij het brandvermogen oploopt tot 72 uur.

Hoofdlampen met een brede lichtbundel

Wellicht heb je al gedacht aan hardloopschoenen met reflecterende details en is ook je torso goed verlicht met een hardloopvest of -gordel. Om te lopen met maximale zichtbaarheid, is een hoofdlamp met brede lichtbundel en verstandige keuze. De hoofdlampen hebben verschillende standen zoals continu branden en snel knipperen en je krijgt automatisch een Low Battery-waarschuwing. 

Start voorbereid aan iedere run in de schemering of in het donker

Denk je aan een run in de schemering of in het donker, dan denk je snel aan de gure wind en koude temperaturen. Bestel direct onze hardloopmutsenhardloophandschoenen en longsleeves en start voorbereid aan jouw runs in de herfst of winter.