Hardloop BH's

Wil je met voldoende steun lopen tijdens je run, dan mogen hardloop BH’s natuurlijk niet ontbreken. Je loopt hierdoor zo comfortabel mogelijk en voorkomt klachten aan je rug en pijntjes. Bij RunningDirect kies je uit verschillende modellen van van onder andere Brooks, PureLime en Nike.

Waarom het dagen van sport BH’s zo belangrijk is

Je borsten bevatten geen spieren, maar bestaan uit vetweefsel, bindweefsel, vocht en klieren. Tijdens het sporten zijn er dus ook geen spieren die schokken bij iedere landing en afzet opvangen. Omdat er tijdens je run veel druk op de huid en het weefsel komt te staan, is het belangrijk dat je sport bh deze druk op kan vangen. Met het dragen van de juiste sport BH verminder je de beweging van je borsten met maar liefst 75%!

Kies uit sport BH’s met verschillende bandjes

Wat de beste bandjes voor een sport bh zijn, is voor een groot deel afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Zowel de schouderbandjes als bandjes in een racerback model bieden veel steun en houden de bh op de juiste plek tijdens je run. Door de brede band onder je borsten voorkom je schuren en irritaties en de stof voert zweet effectief af.

Stel jouw complete outfit bij ons samen

Nadat je de keuze voor een van onze BH’S hebt gemaakt, kun je de rest van jouw outfit ook bij ons samenstellen. Wacht dacht je bijvoorbeeld van een tight met hoge taille, een fijne longsleeve die jouw lichaamstemperatuur optimaal regelt en een comfortabel jack voor jouw runs in de winter? Deze items en meer bestel je in ons uitgebreide aanbod.