Slippers

Slippers van merken als HOKA en adidas kopen

In tal van situaties is het slim om een paar slippers te kopen. Staat dit jaar een (eerste) marathon op de planning en zoek je naar producten voor een zo aangenaam mogelijk herstel? Of draag je simpelweg een luchtige schoen voor in huis of op vakantie? Kies in beide gevallen voor een van de HOKA of adidas slippers uit de collectie.

Tijdens de meest warme dagen van het jaar draag je sportieve adidas slippers

Vandaag de dag zijn adidas slippers onwijs gewild. Bij RunningDirect heb je de keuze uit verschillende modellen. Denk hierbij aan de inmiddels iconische adidas Adilette slipper, maar je hebt ook de keuze uit de Adilette Shower en de Adilette Comfort. Let op! Bestel minimaal één maat groter dan je normale schoenmaat. De adilette badslippers vallen over het algemeen kleiner uit.

Zorg voor een optimaal herstel na je run met HOKA herstel slippers

Vandaag de dag doet een recovery slipper steeds vaker de intrede in de hardloopwereld. En dat is natuurlijk ook met een reden. Door de herstel slippers te dragen, kun je hardloopblessures voorkomen en de HOKA herstel slippers bevorderen je herstel. Ideaal als bijvoorbeeld een (eerste) halve marathon of hele marathon op de planning staat.