Hardloop accessoires voor ieder seizoen van het jaar

Wil je een optimale hardloopprestatie leveren, dan is het gebruiken van hardloop accessoires een must. RunningDirect heeft een ruim assortiment van diverse topmerken zoals Nike, Garmin, ASICS, FlipBelt en Maurten. Zo kun jij veilig en gecontroleerd starten aan iedere run!

Hardloop accessoires voor runs in de winter

Als de temperaturen beginnen te dalen, is het natuurlijk erg belangrijk dat je jezelf goed kunt voorbereiden met de juiste hardloop accessoires. In de collectie heb je de keuze uit onder meer functionele hardloophandschoenen en functionele hardloopmutsen. Beide varianten voeren lichaamszweet goed af, houden je warm en sluiten strak aan, zonder dat de accessoires voor de winter beknellend aanvoelen.

Een drinksysteem voor het lopen van lange afstanden

Ga je voor de lange afstanden? Door het lichte materiaal en een ingebouwd drinksysteem draag een jouw rugtas gemakkelijk tijdens het hardlopen. Ook hebben we een divers assortiment hartslagmeters voor de beginnende en ervaren hardloper. Door een hartslagmeter kun je precies zien wat je trainingsintensiteit is en de training kan hierop worden aangepast.

Drink voldoende water of sportdrank met een van onze drinkriemen

Tijdens het hardlopen is het noodzaak om voldoende vocht binnen te krijgen. Daarom kies je bij ons uit verschillende bidons en drinkriemen die jou voorzien van de juiste vochttoename. Je blijft hierdoor optimaal presteren en je blijft lopen op het niveau dat je voor ogen hebt. Daarnaast maakt een goede bidon of nette drinkriem je hardloopoutfit compleet.

Hardloop accessoires voor runs in de zomer

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, dankzij onze hardloopaccessoires kun jij op ieder moment van het jaar trainen. Voor de warmste dagen van het jaar heb je veel baat bij hardloopcaps, drinkriemen en zweetbanden. .