Drinkriemen en bidons

30

Drinkriemen en Bidons

Loop je lange afstanden waar extra vocht onmisbaar voor is, dan bieden de drinkriemen en bidons uit de collectie van RunningDirect een perfecte uitkomst. Door gebruik te maken van een drinkriem voor op je heupen, neem je gemakkelijk en comfortabel 1 tot 8 bidons vocht mee tijdens je hardlooptraining of -wedstrijd. Per merk en model is de hoeveelheid vocht dat je kunt meenemen verschillend, zodat er ook voor de afstand die jij loopt een passende drinkriem te bestellen is. Gaat je voorkeur uit naar een drinkriem of bidon van adidas, Compressport, FlipBelt, Nathan of Nike?

Waarom is voldoende drinken met drinkriemen en bidons tijdens het hardlopen belangrijk?

Hardlopen is een erg inspannende sport. Door de hoge intensiteit verliest je lichaam veel vocht en dit vochtverlies leidt snel tot prestatievermindering. Het is daarom van groot belang om voldoende te drinken, vooral als je lange afstanden loopt.

Uiteraard is de hoeveelheid vochtverlies afhankelijk van de duur en intensiteit van de inspanning en temperatuur. Door gebruik te maken van een drinkriem of bidon tijdens het hardlopen kun je een optimale hardloopprestatie leveren. Verlies je veel vocht tijdens een run in de zomer, combineer een drinkriem of bidon dan met de zweetbanden en polsbanden uit ons assortiment.

Berg SIS gels op in je drinkriem

Heb je jouw favoriete drinkriem of bidon gevonden, bekijk dan ook eens onze collectie sportvoeding. Geef je graag wat smaak aan je water, kies dan voor een van de bruistabletten en voor extra koolhydraten tijdens je run berg je onze gels op in een drinkriem met vakjes met ritssluiting. Om vermoeide benen tegen te gaan, kunnen compressiekousen een fijne uitkomst bieden en je vochttransport wordt goed geregeld met onze collectie hardloopkleding.