Zonnebrillen

23

Klaar voor de runs in de zon met hardloopzonnebrillen

Laten we eerlijk zijn, we worden allemaal net even wat gelukkiger als we lopen in de zon met hardloopzonnebrillen. Naast dat deze accessoire maar al te goed van pas komt tijdens runs op een zonnige dag in de lente en zomer, is het ook het perfecte hardloopmaatje tijdens een run op een zonnige dag in de winter. Bij RunningDirect kies je uit verschillende hardloopzonnebrillen van merken als Goodr.

Hardloopzonnebrillen zijn voorzien van gepolariseerde glazen

Wist je dat de meeste hardloopzonnebrillen uit de collectie voorzien zijn van gepolariseerde glazen? Dit betekent dat de bril je beschermt tegen UV-A en UV-B straling. Ook zijn ze zo gemaakt dat ze niet beslaan tijdens je training of wedstrijd en hierdoor je niet belemmeren tijdens het lopen. Daarnaast zijn de modellen uit de collectie slijtvast, krasvast en kunnen tegen een stootje.

Een hardloop zonnebril zorgt voor veel grip dankzij de antislip coating

Draag je een hardloop zonnebril tijdens het lopen, dan merk je meteen dat het model voor erg veel grip zorgt. Dit omdat een hardloop zonnebril voorzien is van een speciale antislip coating. Kies je voor een Nike hardloop zonnebril, dan zijn een aantal modellen ook voorzien van een speciale ventilerende neusbeugel.

Geef kleur aan je run met een Goodr hardloop zonnebril

Een Goodr hardloop zonnebril is steeds vaker in het straatbeeld terug te zien. Helemaal niet zo gek, want een leuke design en functionaliteit worden in de modellen van dit merk perfect met elkaar gecombineerd. Het frame van de hardloop zonnebrillen is onwijs licht van gewicht en zorgt daardoor voor geen hinder tijdens het lopen. Het merk is opgericht met de gedachte dat hardlopen vooral leuk moet zijn en dat je uitrusting dat ook zou moeten zijn. Het resultaat? Het team van Goodr zorgt voor het creëren van leuke, modieuze en functionele zonnebrillen die iedereen zich kan veroorloven.