ASICS

ASICS - Anima Sana In Corpore Sano

Wist je dat ASICS de afkorting is voor Anima Sana In Corpore Sano? Dit staat in het Latijns voor een gezonde ziel in een gezond lichaam. Vanaf het begin is het het doel van ASICS geweest om dit te bereiken. ASICS hardloopschoenen zijn vandaag de dag onwijs populair onder hardlopers, maar ook de collectie hardloopkleding van ASICS zie je regelmatig terug op de weg of tijdens hardloopwedstrijden.

De geschiedenis van ASICS

Het merk werd in het jaar 1949 opgericht als Onitsuka Co Ltd. Niet veel later, in 1950, was het merk beter bekend als Onitsuka Tiger, naar de Tiger sportschoen. De naam ASICS werd in het leven geroepen tijdens een fusie met GTO Sports Nets & Sportswear in 1977. In de jaren ’70 was ASICS ook het eerste merk die specifiek schoenen voor dames ontwikkelde, waardoor veel vrouwelijke atleten van wereldklasse aan werden getrokken. In de jaren ’80 ontstond het inmiddels iconische ASICS GEL- dempingssysteem voor de ASICS hardloopschoenen. Vandaag de dag zie je dit dempingssysteem terug in modellen als de ASICS GEL -Cumulus, ASICS GEL -Nimbus en de ASICS GEL -Kayano

ASICS hardloopschoenen

ASICS

Bekijk de collectie hardloopschoenen

ASICS hardloopkleding

Bekijk de collectie hardloopkleding

Shoe Finder

Vind jouw perfecte schoen

Blast on. Blast off.

Met hardlopen kan je je hoofd leeg maken en een voldaan gevoel geven. De hardloopactiviteit gaat je een stuk gemakkelijker af met hardloopschoenen die je de energie teruggeven die je erin stopt. Een positieve energie voor lichaam en geest na elke stap op je hardloopschoenen met de FF Blast Plus Foam Technologie. De verlichting bij elke stap doordat je lichter en veerkrachtig kan hardlopen en geen zwaar gevoel krijgt aan de voeten. De hardloopschoenen geven meer energie, voelen lichtgewicht aan en geven maximale comfort, dit zijn de eigenschappen die goede hardloopschoenen horen te bevatten. Deze eigenschappen zijn ontwikkeld met de FF Blast Plus Foam Technologie en zitten in de ASICS Blast en Gel-Nimbus 24 hardloopschoenen.

De ASICS Gel-Nimbus 24

De betrouwbare running partner waar zowel korte als lange afstanden op gelopen kunnen worden. De ASICS Gel-Nimbus 24 is de opvolger van de Gel-Nimbus 23 en heeft op veel vlakken verbeteringen doorgevoerd. Zo is de tong en het materiaal in de schoen meer elastisch wat ervoor zorgt dat de het aandoen van de hardloopschoen voelt als het aantrekken van een sok. De Foam schoenzool is ontwikkeld met de nieuwste technologieën om de schoen nog lichter te laten aanvoelen. Elke landing zorgt voor een bounce die je energie geeft de volgende stap te zetten en zo het beste te halen uit elke hardloopkilometer die je rent.

Review ASICS Gel-Nimbus 24

Dé hardloopschoen van ASICS

ASICS Gel-Nimbus 24 Dames

Bekijk de collectie ASICS Gel-Nimbus 24

ASICS Gel-Nimbus 24 Heren

Bekijk de collectie ASICS Gel-Nimbus 24