atletiekunie

  • 0
Brooks

Brooks Glycerin GTS 20 Women

0 beoordelingen
Brooks Glycerin GTS 20 Women
 
Vragen?
Bel voor deskundig advies naar 0416-652803
Neem contact met ons op via email of WhatsApp
Alles over dit product

Alles over de Brooks Glycerin GTS 20 Women

De Brooks Glycerin 20 GTS voor dames speciaal ontwikkeld voor de overpronerende lopers en biedt ultieme zachtheid en comfort. Dankzij de opnieuw ontworpen tussenzool heeft de hardloopschoen DNA LOFT v3-dempingsmateriaal dat geïntegreerd is met stikstof. Hierdoor loop je de zachtste rit ooit, zonder dat je inlevert op reactievermogen of duurzaamheid.

Dankzij het nieuwe verstevigde bovenwerk en de pluche binnenvoering worden je voeten goed omsloten en profiteer je van een flexibele en goede pasvorm met extra stabiliteit. De nieuwe tussen- en buitenzool zijn extra breed voor een soepelere overgang van landing naar afwikkeling van de voet.
De GTS-versie van de Glycerin 20 is voorzien van het speciale GuideRails Holistic Support System van Brooks. Het biedt enkel ondersteuning wanneer overpronatie daadwerkelijk optreedt. Als je voeten een natuurlijk, recht looppatroon volgen, geeft de technologie geen ondersteuning. Wanneer er buitensporige bewegingen optreden, begeleidt het systeem je voeten voor een natuurlijke, soepele afwikkeling.

Kenmerken en voordelen
- Antipronatieschoen
- Extra DNA Loft v3
- Pluche interne pasvorm
- 3D Fit Print upper
- OrthoLite®-inlegzool
- Heel Drop: 10 mm
- Gewicht: 258 gram
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Brooks Glycerin GTS 20 Women
0.0 Algemene beoordeling van ”Brooks Glycerin GTS 20 Women“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0