Maak kennis met adidas

Sport houdt ons fit. Houdt ons alert. Brengt ons samen. Sport heeft de kracht om levens te veranderen. Of dat nu door middel van verhalen of het inspireren van sporters is. Alles om jou in beweging te krijgen. Sportartikelen voorzien van de nieuwste technologieën om jouw prestaties te maximaliseren. Verpletter je PR. adidas is de thuisbasis van de hardloper, de basketbalspeler, de voetballer, de fitnessfan. De weekendhiker die even aan de stad wil ontsnappen. Of de yogadocent die zen wil verspreiden. Onze sportkleding houdt je gefocust voordat de startfluit klinkt. Tijdens de race. En bij de eindstreep. Wij zijn hier om creators te ondersteunen. Om hun prestaties te verbeteren. Hun levens. En om de wereld te veranderen.

Maximaliseer je prestaties

adidas is meer dan sport- en trainingskleding. We werken samen met de besten in de branche om samen te creëren. Op deze manier bieden we onze fans de sportkleding en stijl die passen bij hun atletische behoeften, met oog voor duurzaamheid. We zijn er om creatievelingen te steunen. Hun stijl te verbeteren. Verandering te creëren. En we denken na over de impact die we hebben op onze wereld.

Adidas Supernova Rise

Supernova Rise

Geeft je een boost aan comfort

Shop nu

adidas wedstrijdschoenen

Verleg je grenzen

Uitgelicht

/
Bekijk meer
adidas hardloopschoenen voor dames

Dames Hardloopschoenen

Ontdek de adidas schoencollectie voor dames

adidas hardloopschoenen voor heren

Heren hardloopschoenen

Ontdek de adidas schoencollectie voor heren

adidas hardloopkleding

adidas Hardloopkleding

Hardlopen zonder beperkingen

adidas duurzaamheidsmissie

adidas zet meerdere initiatieven en samenwerkingen op om ervoor te zorgen dat iedereen kan bijdragen aan een betere wereld. Het hoofddoel: een eind maken aan plastic afval. Zo vervangt adidas de standaard materialen in het bovenwerk van schoenen door gerecyclede of natuurlijke, duurzamere alternatieven en herzien ze productieprocessen, zodat producten langer meegaan of opnieuw gebruikt kunnen worden.

Daarnaast organiseren ze challenges voor wereldwijde bewustwording, zoals Run For The Oceans en werken ze samen met Parley Ocean Plastic. Het streven is om in 2024 nieuw polyester te vervangen door gerecycled polyester. In 2025 zal 90% van de producten duurzaam materiaal bevatten. Momenteel staat hun PR op: 96% van al het polyester dat ze in hun producten gebruiken, is gerecycled. Maar de race is nog niet afgelopen.

adidas duurzaamheidsmissie