adidas Supernova

27
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

adidas Supernova hardloopschoenen voor dagelijkse trainingen

De adidas Supernova hardloopschoenen zijn een serie van comfortabele hardloopschoenen, gemaakt voor dagelijks gebruik. Ze staan erom bekend dat ze jou als hardloper net dat beetje extra ondersteunen tijdens het lopen, zodat je elke dag kilometers kunt maken. De serie bestaat uit vier verschillende uitvoeringen voor verschillende lopers, de bekendste is de adidas Supernova Rise. Daarnaast zijn er nog de adidas Supernova Stride, adidas en de Supernova Solution.

adidas Supernova hardloopschoenen met een lichtgewicht bovenwerk

Het bovenwerk van de adidas Supernova serie voor mannen en vrouwen is gemaakt van lichtgewicht mesh materiaal en heeft een hoog ademend vermogen. De Supernova hardloopschoenen hebben een  Adiwear buitenzool die met kleine uitsparingen zorgt voor een licht loopgevoel kilometers lang. Alles is ervoor gemaakt, zodat jij dag in dag uit geniet van hardlopen. De hardloopschoenen zijn niet alleen verkrijgbaar voor een leuk prijsje, maar hebben ook alle adidas technologieën in zich om ervoor te zorgen dat hardlopen je gemakkelijker af gaat.

Wat zijn de verschillen tussen de adidas Supernova modellen?

Elke adidas Supernova hardloopschoen zorgt voor ultiem comfort tijdens het hardlopen en laat elke trainingsronde naar meer smaken. De serie is uitgerust met adidas’ nieuwste Dreamstrike+ Power Foam en dempt daarmee de harde impact van het asfalt terwijl je soepel zweeft van pas naar pas. Toch zijn er verschillen tussen deze modellen om verschillende hardlopers te ondersteunen:

  • adidas Supernova Rise: het bekendste model is gemaakt voor dagelijks gebruik en moedigt beginnende tot regelmatige hardlopers aan om comfortabel hun kilometers af te tikken. Geschikt voor afstanden van 0 tot 42 kilometer.
  • adidas Supernova Solution: De antipronatie-variant van de Supernova Rise. Voor hardlopers die extra ondersteuning nodig hebben tijdens hun run, zonder dat comfort in het geding komt. Geschikt voor afstanden van 0 tot 42 kilometer.
  • adidas Supernova Stride: Het lichtere model van de Supernova-serie ondersteunt beginnende hardlopers in hun eerste kilometers. Deze variant heeft alleen Dreamstrike+ Power foam bij de voorvoet wat hem geschikt maakt voor afstanden van 0 tot 21 kilometer.
  • adidas Supernova Prima: De Max Cushioning/up-tempo variant. Deze versie heeft extra Dreamstrike+ Powerfoam vergeleken met de Rise, voor gevorderden hardlopers die wekelijks vele kilometers aftikken op een hoger tempo. Geschikt voor afstanden van 0 tot 42 kilometer op tempo.

Of je nu gaat voor een korte sprint, of langzaam het tempo opbouwt tijdens een langeafstandssessie, het is allemaal mogelijk met de adidas Supernova. Deze comfortabele serie hardloopschoenen is bij RunningDirect verkrijgbaar in een breed scala aan opvallende kleuren, zodat er voor je smaak meer dan genoeg keuze is.