adidas Adizero Adios Pro

5
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

De adidas adizero Pro is een neutrale hardloopschoen

De adidas adizero Pro heeft een neutrale afwikkeling en leent zich goed voor pittige intervallen en snelle tempo's. De hardloopschoen is ontwikkeld in samenwerking met een aantal van de snelste atleten ter wereld. Het interne pasvormsysteem zet je voeten klemvast en vermindert de druk. Bij RunningDirect heb je de keuze uit een breed aanbod adidas adizero Pro hardloopschoenen voor dames en adidas adizero Pro hardloopschoenen voor heren.

Wat voor soort demping heeft de adidas Adizero Pro 3?

Een groot deel van de collectie adidas hardloopschoenen is uitgerust met het Boost materiaal. Dit materiaal zorgt voor veel demping, een hoge energieteruggave en is zeer duurzaam, maar het is ook wat zwaarder in gewicht. Voor de adidas adizero Pro - de snelste hardloopschoen uit de adizero collectie - is er gebruik gemaakt van de lichtgewicht Lightstrike Pro demping. Deze premium demping geeft een veerkrachtig en licht gevoel bij elke stap, ideaal wanneer je wilt knallen op raceday.

Biedt de adidas Adizero Pro 3 perfecte tractie en grip?

De adidas Adizero Pro 3 heeft een Continental™ rubberen loopzool voor perfecte grip op zowel natte als droge ondergronden. Hoe hard je de bocht ook neemt en of het nu regent of niet, met deze loopzool ga je ongetwijfeld profiteren van optimale controle zonder ook maar een slippertje te maken.

Hoe zorgt de adidas Adizero Pro 3 voor een explosieve afzet?

De adidas Adizero Pro 3 is de ultieme marathon raceschoen om records mee te verbreken. Of je nu gaat voor een PR of een wereldrecord. De winnaarscombinatie van superlicht Lightstrike-Pro demping en de Energyrods 2.0 in de tussenzool laat je vlammen wanneer elke seconde telt.