Shokz OpenRun Mini

0 beoordelingen
Shokz OpenRun Mini
 
Vragen?
Bel voor deskundig advies naar 0416-652803
Neem contact met ons op via WhatsApp
Neem contact met ons op via Mail
Bezoek onze flagship store in Utrecht
Alles over dit product

Alles over de Shokz OpenRun Mini

De OpenRun Mini is de kleinere versie van de OpenRun. De band is 21mm ingekort en sluit beter aan voor mensen met een kleiner hoofd. Door de aansluitende pasvorm wordt minder beweging van de koptelefoon tijdens het sporten ervaren.

De OpenRun Mini voorziet mensen met een kleiner hoofd van dezelfde functionaliteiten zoals die bij de OpenRun headset worden ervaren. Door een Qualcomm Bluetooth 5.0 chip, dubbele microfoon en CVC algoritme zorgt de OpenRun voor een unieke luisterervaring en kristalhelder geluid van gesprekken. Ideaal voor tijdens het sporten, thuiswerken en woon-werkverkeer.

Het open-oor frame is uitgerust met de nieuwste 8e generatie bone conduction technologie en stuurt de audio direct naar het binnenoor. Hierdoor kun je nog steeds horen wat er om je heen gebeurt. Je kunt tegelijkertijd naar muziek luisteren en het verkeer horen. Ideaal voor als je tijdens het hardlopen bewust wilt blijven van je omgeving.

De vernieuwde PremiumPitch™ 2.0+ technologie levert het breedste en meest dynamische stereo geluid dat bone conduction technologie kan bieden. Je kunt er de hele dag tegenaan door tot 8 uur lang aan muziek te luisteren en gesprekken te voeren. De knoppen zijn gemakkelijk te vinden voor een snelle bediening naar een volgend nummer, pauzeren en een gesprek te beantwoorden.

De OpenRun heeft een ergonomisch ontwerp en een titanium frame dat met je meebeweegt en biedt zo volledige bewegingsvrijheid. Het ultralichte frame draagt bij aan de hele dag comfort. Tevens is de koptelefoon IP67 waterbestendig en daarmee beschermd tegen spatten, zweet en zelfs tegen regen.

Kenmerken en voordelen:
- Band met 21mm ingekort voor mensen met een kleiner hoofd
- Uitgerust met een Qualcomm Bluetooth 5.0 chip, dubbele microfoon en CVC algoritme voor helder geluid
- open-oor frame
- Tot 8 uur lang muziek luisteren en gesprekken voeren
- Ultralicht frame + waterbestendig
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Shokz OpenRun Mini
0.0 Algemene beoordeling van ”Shokz OpenRun Mini“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0