Shokz OpenRun Pro Mini

0 beoordelingen
Shokz OpenRun Pro Mini
 
Vragen?
Bel voor deskundig advies naar 0416-652803
Neem contact met ons op via WhatsApp
Neem contact met ons op via Mail
Bezoek onze flagship store in Utrecht
Alles over dit product

Alles over de Shokz OpenRun Pro Mini

Naast de OpenRun Pro is nu ook de OpenRun Pro Mini verkrijgbaar. Deze draadloze koptelefoon biedt de oplossing voor mensen met een kleinere hoofdomtrek. De band om de koptelefoon heeft een 21mm kortere band dan de OpenRun Pro, waardoor deze beter aansluit op de achterkant van het hoofd. Met name een aanrader voor kinderen en mensen met een klein hoofd.

De OpenRun Pro Mini bevat verder dezelfde functionaliteiten als de OpenRun Pro. De draadloze hoofdtelefoon biedt een snelle en stabiele verbinding dankzij Bluetooth 5.1. Je luistert muziek en hoort tegelijkertijd ook het verkeer om je heen. Hierdoor krijg je geen last van je oren.

De gepatenteerde 7e generatie botgeleidingstechnologie zorgt voor een dynamisch geluid in stereo. De Aftershokz OpenRun Pro mini heeft een Accuduur van 10 uur en de IP67 keuring maakt de koptelefoon bestand tegen regen en zweet.

De twee ruisonderdrukkende microfoons en de Bluetooth V5.1 technologie zorgen voor een goede verbinding en dat het achtergrondgeluid weggefilterd wordt, ideaal om mee te video bellen. Daarnaast heeft de koptelefoon drie EQ-STANDEN: standaard modus, stem modus en oordopjes modus.

Premiumpitch 2.0+ technologie zorgt voor nog betere plaatsing op de jukbeenderen dan bij de andere modellen van AfterShokz. Dit zorgt voor nóg diepere bassen, minder extra trillingen en een hoger volume.

Kenmerken en voordelen
- 21mm kortere band om de koptelefoon (voor mensen met een klein hoofd)
- Op te laden via USB
- Stabiele verbinding dankzij Bluetooth 5.1
- Gepatenteerde 7e generatie botgeleidingstechnologie
- Accuduur 10 uur
- IP67 keuring
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Shokz OpenRun Pro Mini
0.0 Algemene beoordeling van ”Shokz OpenRun Pro Mini“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0